Milyen város Machester? Jó ott élni?
Figyelt kérdés
Milyen kultúrális, művészeti élete van a városnak? Van alternatív élet arrafelé?2014. jún. 1. 17:02
1/4 anonim 

válasza:

gyár város.
Koszos, szmogos, büdös, és túlzsúfolt. Olyan mint sok más zsúfolt gyárváros Angliában. A bűnözési arány is magas.
Ott éltem, de inkább elmentem egy kisebb városba, ami közbiztonságot nézve sokkal jobb.
2/4 anonim 

válasza:

Jó kis város sok szempontból. Rengeteg program, lehetőség van a városban. London után a második legfontosabb angliai város. Közbiztonsága nagyváros lévén hagy némi kivetnivalót, de nem vészes.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem.
A késelős negyedeken kívül van szép része is?
Bringával lehet közlekedni?
2014. jún. 1. 18:26
4/4 anonim 

válasza:

Lehet biciklivel közlekedni, ha a munkahelyed közel van a lakóhelyedhez. Egyéb esetben nem ajánlatos, mert a város területe elég nagy, sokat kéne tekerni, ami azért munka előtt nem ideális.
Manchester jó részei:
prestwich, whitfield, bury
didsbury, stockport
A legjobb környék Salford, itt maximálisan jól lehet élni, jó a közlekedés, viszont a lakbér itt a legmagasabb az egész várost egybevetve.(De még így is kb. fele annyiba kerül mint London)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!