Londonban melyik a legnagyobb Primark?
:D
Férfi vagy?
Igen, sosem voltam egy vasarlas manias, meg sokkal inkabb online veszem meg ami kell. ebay, amazon
Az oxford street-i Primarktban voltam mar tobbszor is, de tenyleg kozelharc van a tomeggel es ha nem figyelsz eltaposnak az arab hordak.
Akkor így teljesen érthető :) Ebayezni én is szoktam egyébként, de elég keveset, meg hát nő is vagyok, szeretek vásárolgatni, biztos ezért tudom :)
Azért egyszer szét fogok nézni mindenképp az Oxford Street-i Primarkban. Mindig, akár még délelőtt 10-kor is tumultus van? :D
Több nagyobb Primark is van Londonban.
A legnagyobbak: 2 az Oxford Streeten, az egyik a Tottenham Court Road megállónál a másik majdnem a Hyde Parknál van. A másik lenagyobb London keleti részén, Stratfordban van a Westfield City bevásárlóközpontban, ide mennek a Stansted reptérről transzferbuszok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!