Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriába milyen helyekre...

Ausztriába milyen helyekre tudok m. o -ról is vonattal jutni?

Figyelt kérdés
Jobban mondva ausztriába magyarorszgárol hogy tudok vonattal (mav-start-on szereplö ) eljutni ? És a lényeg hogy milyen helyeknél át meg autszriába a vonat ? Azt tudom hogy Bécsbe el lehet jutni vonatal , de meg áll még ausztriába valahol a vonat ? (helyeket kellene irni ahol megáll mert akkor a mav-starton megtudnám nézni hogy menyi és hova megy ) Köszi , Üdv: Alex
2009. dec. 25. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Pl a keletiből megy railjet vonat Wien Westbahnhofra. Sajnos nem tudom h előtte megáll-e vhol Bécsig,de meg kell kérdezni az információnál.
2009. dec. 25. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Az alábbi nagyobb helyeken áll még meg vonat:

Bruck a.d. Leitha, St. Pölten, Linz, Wels, Salzburg, Innsbruck, Graz, Wiener Neustadt.

2009. dec. 25. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, pontosan milyen jellegű úticélra gondoltál. Vonattal meg lehet kerülni pl. a Fertő-tavat is. Szerintem nagy élmény. Több szép és hangulatos települést meg tudsz nézni, ha leszállsz a vonatról. Érdemes biciklit magaddal vinni. Fertőszentmiklósról vagy Sopronból indulnak vonatok.

A Máv-Startnak van Puchberg am Schneebergbe közlekedő szerelvénye is:

[link]

2009. dec. 26. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ausztria felé szerencsére sok útvonal van, ahová megy innen vonat.

Bp-Bécs-Salzburg-München (pl. St. Pölten, Linz)

Bp-Bécs-Zürich (Innsbruck + az előzőben említett osztrák városok) - csak éjszakai vonat van közvetlenül

Bp-Sopron-Bécsújhely (Nagymarton/Mattersburg)

Sopron-Ebenfurt

Sopron-Haracsony (Neckenmarkt-Horitson)

Fertőszentmiklós-Nezsider (Neusiedl am See) - Fertő tó menti útvonal.

Szentgotthárd-Graz

Felsorolni nem lenne érdemes az összes osztrák kisközepes várost, és falut, ezért csak a nagyobbakat említettem.

Sopron-Ebenfurth-Bécs

Sopron-Haracsony (Neckenmarkt-Horitson)

Fertőszentmiklós-Nezsider (Neusiedl am See)

2010. jan. 1. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!