Kb. mennyi ideig tart végigmenni a londoni Madam Tussaud-on?
Ha nincs tömeg, és mindent megnézel, és csigalassúsággal közlekedsz akkor is végig nézed 3 óra alatt.
Sajnos az ára ami igencsak drága, nem igazán adja vissza azt az élményt. Én nem igazán szeretem a tömeget, azt meg főleg nem, hogy nem látom a dolgokat a tömeg miatt. 2 x voltam ott , de rengeteg tömeg volt)
Hali. Nekem és 4 másik társamnak 2 és fél, 3 óra kellett, bár a nagy tömeg miatt elszakadtunk egymástól, így csak egyik barátnőmmel, ketten mentünk végig rajta, a többiekkel pedig a végén találkoztunk, ugyanis az utolsó állomás egy 4Ds film amit körülbelül 15-20 percenkét vetítenek, és tényleg rengetegen vannak ott, de ha elhagyjátok egymást odabent, ott, a "filmnél" biztosan összefutottok. :D
Egyébként mi nagyon sok helyen megálltunk fotózkodni, van egy ilyen sikoly barlang is ahová bementünk bár még így is kihagytunk pár dolgot. De ez igazándiból tényleg attól függ, hogy mennyit állsz le fotózkodni+a tömeg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!