Porec, Delfin szálloda, jó hely?
Figyelt kérdés
Idén ide foglaltunk szobát.
Kötve volt a kezünk, mert kutyával utazunk, ráadásul nem egy csivava, (20 kilós keverék) és szinte csak ide engedték.
Nagyon kicsik a szobák és a két éves lányunkat is visszük, utazóágyban fog aludni.
Árban egész jó és szép a környék, messze sincs, ezért lett ez.
Sajnos hallottam rosszakat is a szállóról.
van valakinek személyes tapasztalata? Képeket tudnátok küldeni?
Köszi. :)
#Horvátország #delfin szálló
2014. ápr. 22. 21:05
1/3 anonim válasza:
12 évvel ezelőtt ott nyaraltunk. Semmi gond nem volt, nagyon jó volt és rengeteg magyar nyaral itt (legalábbis mikor mi voltunk sokan voltak). A szobánál ne számíts semmi extrára, semmi fullos dologra és tényleg elég kicsik, lehet szűkösen lesztek így négyen :D De sok jó ember kis helyen is elfér :) Most rákerestem és sokat változott azóta, természetesen pozitív irányba ahogy látom de a szobák ugyanakkorák :D Amúgy jó nyaralást! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
És szekrény van egyáltalán??
A szoba méretét fürdővel együtt gondolták?? Állítólag 11-17 nm-esek...
Jujj, utazóággyal, kutyával, csomagokkal... Izgi lesz. :D
Képek vannak a régi nyaralásotokról? Esetleg a partról, szállóról, étteremről, szobáról? Megköszönném, ha küldenél priviben. :)
2014. ápr. 23. 07:14
3/3 anonim válasza:
Volt szekrény igen és szerintem fürdővel együtt 17 nm. De ez nem 100%! Most mondanám, hogy igazából mindegy is, hogy mekkora a szoba, hiszen úgyis csak aludni fogtok ott, de azért egy pici gyerkőccel természetesen másabb... De jó lesz az úgy is!! :) Szívesen küldenék képet de csak "papírfényképek" vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!