Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kb. Mennyibe fájna nyáron...

Kb. Mennyibe fájna nyáron (iskola szünetben) egy Írországi kiruccanás?

Figyelt kérdés

Azok véleményét várom leginkább, akik már voltak ott és tudnak információkkal szolgálni.

1-2 hét. Legolcsóbb szállással, nem vásárolni szeretnék, hanem nézelődni a Nemzeti Park(ok)ban és környékén.. Talán Dublint is célba venném.. Nem tudom, hogy olcsóbb, busszal és komppal vagy repülővel??

2009. dec. 22. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

OFF: Egy reklámban hallottam egyszer azt, hogy "nem fáj sokba..." Borzasztó szó... Ne használd, kérlek.

ON: Repcsivel olcsóbb. Vigyél pénzt bőven... 150-160 ezer.

2009. dec. 22. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
a szállás nem lesz olcsó...
2009. dec. 22. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
A szállást meglehet oldani bárhol a szab ég alatt, kaját meg lopsz a közeli tescoból, így ingyen ki lehet hozni, feltéve ha gyalog mész
2009. dec. 22. 23:10
 4/8 anonim válasza:
Én pont tavaly voltam kint egy hetet (7 napot). Repjegy 30 ezer (időben foglalva) kis, olcsó kategóriájú hotel 70 ezer reggelivel, plusz 120 ezer költőpénz. Nem muszáj elkölteni.. Tehát nekem volt 220 ezer. (és ez nem egy dőzsölős, bevásárlós hét volt, hanem barátnőm meglátogatása).
2009. dec. 22. 23:34
 5/8 anonim ***** válasza:

SZia!

Én itt élek kint.

A repcsijegy fapadoson már 15 eurótól(aerlingus) (most nem tudom a forint árfolyamtol bocs), plussz adó megkapható.Csak foglald le hónapokkal előtte . De mindenképp a repcsit ajánlom, a busz az nagyon nyűgös.

A szállás már necces. Főleg nyáron, meg ugye attól is függ, hogy kisváros, vagy nagyváros.

Nincs kint ismerősötök, akihez kimehetnél arra a pár napra?

Két hétre kábé 300 euró most a lakbér, ha egyáltalán kiadják annyi időre, a hotelek még drágábbak szerintem.

2009. dec. 23. 01:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos.. :(

Én kisvárosba terveztem. Nem vásárolgatásra, hanem nézelődni a természet lágy ölén.. :)

2009. dec. 23. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
A repülőjegyekről már írtak, azt viszont nem, hogy milyen elvárásaitok vannak. Keressetek szállást youth hostel-ekbe. Ezekben van lehetőség osztott szobákba menni, és külön is, ami értelemszerűen kicsit drágább. Egy közepes (4-5 ágyas) szobában 3-5000 Ft egy éjszaka, ez függ a helytől, a szálló városközpont távolságától, megközelíthetőségétől, stb. Én mindig ilyen hostelbe megyek, olcsóbb mint egy szálloda, és sok jó embert meg lehet ismerni! :)
2009. dec. 23. 16:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy egyedül mennék, vagy max 1 ember kísérne..
2009. dec. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!