Hollandiába mennyire lehet elboldogulni angol nyelvtudással?
Igen, ahogy irtam, szinte mindenki beszel angolul. De mondjuk a 80 eves assonykatol nem varhatod el, hogy angolul kerjen toled 20 deka sajtot, ha pl a boltban dolgozol.
Magyarorszagon feladott hirdetesekre meg inkabb nem kellene adni....
A Facebookon van Hollandiai magyarok csoport, probalj meg belepni es fogadd meg az ott adott tanacsokat.
ket evtizede elek Hollandiaban
Nyelvtudas es min 2500 eu kezdo toke tartalek fix munka es szallas nelkul ne induljon el senki.
Nem erdemes nyelvtudas nelkul tobb ezer ember van itt akinek nincs munkaja.
kerdes miert pont teged akarnanak foglalkoztatni a tarsalgasi angolal?
Mi tesz teged jobba massa mint a tobbi tobb tizezerr kulfoldit?
Azért ennyire flegmának meg beképzeltnek nem kellene lenni!
Köszi!
Vannak ismerőseim, akik még angolul sem nagyon beszélnek, mégis felvették őket közvetített munkára, virágoshoz.
Én azt tapasztaltam (3 évig hajóztam Hollandiában), hogy mindenki beszél angolul és kedvesek, rugalmasak az emberek.
Ha közvetítővel mennél, akkor az angol elég lesz, ha magadnak keresnél állást, sejtem, hogy az esélyeid sajnos minimálisra csökkennének. De ha már ott vagy, hamarabb megtanulod a nyelvet, mint itthon.
Egyébként egy gyönyörű ország, Európából a kedvencem, nem csodálom, hogy oda vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!