Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriában könnyen eltudnék...

Ausztriában könnyen eltudnék helyezkedni szakképzettség nélkül felszolgálóként?

Figyelt kérdés
angol, német nyelvtudás az megvan
2014. ápr. 9. 22:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#10, jaj istenem, menjél már a hülyeségeddel...

mondom van gyakorlatom, meg mi az, hogy hagyjam meg másoknak? állíts már le magad. ömlik a szádból a primitívség.

2014. ápr. 11. 22:31
 12/12 A kérdező kommentje:
fingod nincs az életemről, meg hogy mit akarok magammal Ausztriában kezdeni, főleg a későbbiekben, max akkor adj építő kritikát, ha már megismertél. és úgy fogalmaztam szerinted, mintha azt hinném, hogy ott kint kolbászból van a kerítés? tudod hány vendéglátásban dolgozó ismerősöm van, aki perfekt szinten beszél németül, angolul? miből szűröd le te azt, hogy az, hogy én jól beszélek németül, akkor már nem lehetek tehetséges felszolgáló? meg nem értenék hozzá? de, nem is vagyok kíváncsi a válaszodra, inkább tartsd meg magadnak. az, meg hogy mindenki próbáljon meg a saját szakmájában dolgozni, szerintem semmi közöd nincs hozzá. nekem van pincér ismerősöm, aki 100000szor jobban végzi a munkáját papír nélkül perfekt némettel, mint akinek van végzettsége, de hülye mint a segg. ennyit számít a papír. de neked begyepesedett bunkóknak aztán magyarázhatok. megnevelni meg már nem kell, megtették a szüleim, és igen, a jó modorra is megtanítottak, kivéve ilyen buta emberekkel szemben nem, mint amilyen te vagy.
2014. ápr. 11. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!