Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban mennyire veszik...

Londonban mennyire veszik figyelembe a korhatárt?

Figyelt kérdés
Pl. mondjuk ha alkoholt vagy cigit akarunk venni de még csak 16-7évesek vagyunk? Szóval még 18 se nemhogy 21 :S Ott is kiadják ezeket úgy mint nálunk??
2009. dec. 20. 11:06
 1/3 anonim válasza:
80%
Ott sokkal szigorúbbak,mint itthon.És mondjuk itthon se kéne ezt csinálnotok.Nektek lesz majd a rossz(majd meglátjátok).Különben is miért nem lehet betartnai a korhatárokat?Azért csinálták,hogy be kelljen tartani őket.Túl nagy mértékben nő az anarchia a világban.
2009. dec. 20. 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az angoloknál ami szabály, az szabály. Nem lesik, hogy hol lehet áthágni, mint mi. Legalábbis a döntő többség nagyonis szabálykövető. Én a helyedben ott meg se próbálnék korhatáros dolgot vásárolni.
2009. dec. 20. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
16-17 évesen voltam kint Londonban és akartam vinni haza faternak whisky-t, de végül az lett belőle, hogy egy Tescoban vettünk piát, mert sehol nem akarták kiadni. Szerintem csak ott van esélyetek. Cigiről nem tudok nyilatkozni, mert nem cigiztem soha és nem is fogok.
2009. dec. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!