Megy/Volt volt az adventi vásárba'? Mikor? Hol voltatok (utca)
Vörösmarty téren...Ugyanolyan,mint szokott..Ugyanazok az áruk stb...
Tavaly pedig voltam az Oktogonnál is.
Köszíííí!Már alig várom!32-án megyünk:)
Igaz,még nem voltam de nagyon várom!(igaz kicsit így belegondolva fura,hogy még nem jártam Bécsben:S.Vas megyében lakom,Cellben(Celldömölk)/két óra az út/:D)
De hogy érted utolsó hogy nem túl emberiek az árak?köbö mennyit vigyünk?(csizmát akarunk venni,kabátot,sapit,ajándékokat....nah mindegy asszem viszünk 50ezret...de most mit is jelent?drága minden???bocsi kicsdit hüle vok:D
és esetleg átutazzunk valahova(am Obervartban(nem tudom h kell írni)már voltunk....csak kérdem,hogy akkor ne csak Bécsbe menjünk) KÖSZI
Én a legelső válaszoló vagyok!
Ismerem Celldömölköt,nem messze onnan,egy kis faluban lakik a nagymamám(Ostffyasszonyfa).
Ezt a vásárt úgy képzeld el,hogy rengeteg féle kaját árulnak(hurka,kolbász,sültek,forralt bor,töki pompos stb..)
ezek elég drágák (inkább a külföldiek eszik :-)
Ezenkívül rengeteg kerámia cuccot árulnak,vannak ékszerek,tűzzománcból készült nyakláncok,kovácsoltvas dolgok,kesztyűk,sapkák stb...
De a Vörösmarty téren és a Váci utcában vannak ruhaboltok.Bershka,Stradivarius,H&M,New Yorker..ott tuti találsz valami csizmát,és kabátokat,jó ruhadarabokat is!
Feltéve,ha ellátogattok (szerintem megéri,ha már egyszer feljöttök Pestre)..hangulatos ilyenkor a belváros!!!
De öltözzetek fel rendesen,mert baromi hideg van :-D
18/L
csak egy fél napra:(
am köszi....akkor már "mindent" tudok:D
csak nemtom érdemes lenne-e menni....vasárnap akartunk indulni,csak esett a hó:(
De holnapra ónosesőt mond,és autóval akarunk indulni...
tüsszögök,köhögök,lázam(38.2) volt de lázcsillapítóval simán lement(36.9).Ma reggel 34.9 volt.Érdemes lenne elmennünk?Du. kettőkor indulnánk,és nemtom.Amíg jól éreznénk magunkat addig mennénk.és még egy kérdés:kutyát lehet vinni(át a határon) úgy hogy nincs bechipeztetve?gondolom nem ... de lehet...na mindegy előre is köszi,és nagyon jó látni hogy milyen segítőkészek vagytok!:)
jajj sajnálom,hogy nem tudtam írni neked előbb.elutaztam,oda hozzátok közelre :-)))
A kutyás dologra nem tudtam volna válaszolni.
Remélem sok szép dolgot láttál,milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!