Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megy/Volt volt az adventi...

Megy/Volt volt az adventi vásárba'? Mikor? Hol voltatok (utca)

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 15:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Vörösmarty téren...Ugyanolyan,mint szokott..Ugyanazok az áruk stb...

Tavaly pedig voltam az Oktogonnál is.

2009. dec. 18. 15:10
 2/11 A kérdező kommentje:
ká ö esz í
2009. dec. 18. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most voltam életemben először a Vörösmarty téren a vásárban... vidéki vagyok, így nincs túl sok lehetőségem ilyenkor utazgatni, ideköt minden, így nagyon jó volt. Teljesen elvarázsolt, péntek este voltunk, rengeteg ember, túristák, szinte alig hallani magyar szót, de nagyon megjött a karácsonyi hangulatom... Az az este egy belvárosi sétára ment el, így a fények is hozzájátszottak. Ha még nem voltál, szerintem érdemes megnézni, bár az árak nem magyar embernek valók azt hiszem :)
2009. dec. 18. 21:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszíííí!Már alig várom!32-án megyünk:)

Igaz,még nem voltam de nagyon várom!(igaz kicsit így belegondolva fura,hogy még nem jártam Bécsben:S.Vas megyében lakom,Cellben(Celldömölk)/két óra az út/:D)

De hogy érted utolsó hogy nem túl emberiek az árak?köbö mennyit vigyünk?(csizmát akarunk venni,kabátot,sapit,ajándékokat....nah mindegy asszem viszünk 50ezret...de most mit is jelent?drága minden???bocsi kicsdit hüle vok:D

és esetleg átutazzunk valahova(am Obervartban(nem tudom h kell írni)már voltunk....csak kérdem,hogy akkor ne csak Bécsbe menjünk) KÖSZI

2009. dec. 19. 18:50
 5/11 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírásért,siettem....23-án megyünk
2009. dec. 19. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi időre mennétek? Kocsival vagy vonattal esetleg buszos utazás lesz? (Bécs)
2009. dec. 19. 21:20
 7/11 anonim válasza:
100%

Én a legelső válaszoló vagyok!

Ismerem Celldömölköt,nem messze onnan,egy kis faluban lakik a nagymamám(Ostffyasszonyfa).

Ezt a vásárt úgy képzeld el,hogy rengeteg féle kaját árulnak(hurka,kolbász,sültek,forralt bor,töki pompos stb..)

ezek elég drágák (inkább a külföldiek eszik :-)

Ezenkívül rengeteg kerámia cuccot árulnak,vannak ékszerek,tűzzománcból készült nyakláncok,kovácsoltvas dolgok,kesztyűk,sapkák stb...

De a Vörösmarty téren és a Váci utcában vannak ruhaboltok.Bershka,Stradivarius,H&M,New Yorker..ott tuti találsz valami csizmát,és kabátokat,jó ruhadarabokat is!

Feltéve,ha ellátogattok (szerintem megéri,ha már egyszer feljöttök Pestre)..hangulatos ilyenkor a belváros!!!

De öltözzetek fel rendesen,mert baromi hideg van :-D

18/L

2009. dec. 19. 21:45
 8/11 A kérdező kommentje:

csak egy fél napra:(

am köszi....akkor már "mindent" tudok:D

csak nemtom érdemes lenne-e menni....vasárnap akartunk indulni,csak esett a hó:(

De holnapra ónosesőt mond,és autóval akarunk indulni...

tüsszögök,köhögök,lázam(38.2) volt de lázcsillapítóval simán lement(36.9).Ma reggel 34.9 volt.Érdemes lenne elmennünk?Du. kettőkor indulnánk,és nemtom.Amíg jól éreznénk magunkat addig mennénk.és még egy kérdés:kutyát lehet vinni(át a határon) úgy hogy nincs bechipeztetve?gondolom nem ... de lehet...na mindegy előre is köszi,és nagyon jó látni hogy milyen segítőkészek vagytok!:)

2009. dec. 21. 18:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Amíg jól éreznénk magunkat addig maradnánk***bocs
2009. dec. 21. 18:49
 10/11 anonim válasza:

jajj sajnálom,hogy nem tudtam írni neked előbb.elutaztam,oda hozzátok közelre :-)))

A kutyás dologra nem tudtam volna válaszolni.

Remélem sok szép dolgot láttál,milyen volt?

2009. dec. 24. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!