Kezdőoldal » Utazás » Európa » Volt már valaki London-Brüssze...

Volt már valaki London-Brüsszel-Párizs körúton?

Figyelt kérdés
Idén májusban menni fogok egy ilyen útra. Minden tapasztalat érdekel. :)(Egyszer sem családoknál leszünk ellátva.) Milyen tartós élelmiszert érdemes vinni? Ti mit vittetek? Mik azok amik feltétlen szükségesek egy ilyen útra? Mire számítsak? Előre is köszönöm.:)

2014. márc. 26. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Hat elelmiszert nem tom minek akarsz magaddal cipelni.. Mire szamits? Hat nem tom. Sokat fogszs etalni? Megis mire kene szamitani egy nyaralason? :D

Ami feltetlen szukseges az a bankkartya, es a szemelyi. Erdemes vinni meg telefon, tolto es fogkefe. Ennyi.

2014. márc. 29. 15:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából jobban érdekelne olyanok tapasztalata akik már voltak, de kösz.
2014. márc. 30. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
London- parizs voltam. Brusszel nem. Sajnalom h nem tudtam segiteni.
2014. márc. 30. 21:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Ó, szóval voltál.. Te tényleg csupán ennyivel indultál útnak?:D
2014. márc. 30. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyilván vittem ruhát is, de a válaszommal a lényegre akartam rávilágítani, hogy a fő dolgok, a pótolhatatlan dolgok azok a pénz és az iratok. Minden más ha nagyon muszáj meg tudod venni. Ételt cipelni pedig teljesen felesleges.

Elég sokat utazom és mindig úgy pakolok, hogy végig gondolom hogy mit fogok csinálni amikor reggel felkelek, estig amíg lefekszem. Na azt megszorzom annyi nappal ahányra megyek, és beteszem. Ennyi. Pénz, iratok, telefon és egyéb kütyük töltőkkel, tisztálkodási dolgok és ruha.

Ami nélkül nem tudok elindulni, de amit ha viszek már jól elvagyok bárhol, bármeddig, az a személyi, bankkártya, telefon és töltő, fogkefe.

2014. márc. 31. 16:00
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. márc. 31. 19:28
 7/8 anonim válasza:
En is iden majusba megyek ;)
2014. máj. 10. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:
1996-ban voltam.
2021. márc. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!