Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csehországban még mindig...

Csehországban még mindig lehet kocsmákban, éttermekben dohányozni?

Figyelt kérdés

2014. márc. 21. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. márc. 21. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Két hete még lehetett ;)
2014. márc. 21. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha a büdös pulóver számodra élvezeti élmény, igen, még lehet. Bár a csehek is a betiltásán vannak.

Ez utóbbinak jár a nagy :)

2014. márc. 21. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Én már semmin sem csodálkozok Prágában... Ha a Zlata Ulicka étteremben egy kutya ülhet a terített asztalnál a széken...akkor dohányozni is lehet.
2014. márc. 21. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
44%

Sajnos lehet... :(

Múlt héten is beültünk egy étterembe, rá 2 perccel egy 8 fős bagázs bevonult mellénk pincér rögtön hozta a hamutáltak ezek meg rögtön álltak neki bagózni. Felálltunk és átvágtattunk a terem túloldalába. Jó, utána a pincér sűrű bocsánatot kért, amiért minket nem kérdezett meg, hogy zavar-e.

Sokmindenben el vagyunk maradva, de ebben pont rendkívül előremutató a gondolkodásunk: undorító más szaros cigibűzét szagolni miközben elmerülnék a kulináris élvezetekben. Én sem pukizok az ő orra alá "káros szenvedélyből"...

Kutyát az étteremben én is láttam, de nekem inkább pozitív élmény volt: Egy jól nevelt, tiszta intelligens kutya nem sok vizet zavar egy étteremben sem, bár a székre én sem ültetném fel.

2014. márc. 21. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Szerencsére lehet. :) Imádom Prágát!!!
2014. márc. 21. 21:59
 7/8 anonim válasza:
Kedves 5-ös, senki sem kényszerít rá, hogy ilyen "fejletlen, elmaradott" országba menj! Válassz magadnak egy olyat, melynek előremutatóbb a gondolkodása! Csehországban igen is az a jó, mikor a sör ízének élvezete mellett elszívok egy finom cigit. Ez mindig is így volt tökéletes. Akinek meg nem tetszik, az keressen olyan helyet, ahol ez tiltva van!
2014. márc. 22. 11:43
 8/8 A kérdező kommentje:
kérdés a harmadik válaszolónak: ha számomra a büdös pulóver nem élvezeti élmény, ez azt jelenti, hogy nem lehet már dohányozni Csehországban? csak próbálok itt logikus lenni!
2014. ápr. 18. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!