Mennyi pénzt és mit vigyek magammal Svájc-ba?
Dolgozni megyek Svájc-ba 1 utazó táskányi cuccot tudok vinni magammal. Mit vigyek magammal, és mennyi az legkevesebb összeg amiből ki tudok húzni 1 hónapot?
Szállás ingyen van és arra gondoltam viszek magammal még pluszba 20 konzervet meg pár zacskós levest minél kevesebbel kelljen költenem, kint nem igazán szeretnék pénzt költeni csak amire nagyon muszáj, havonta egyszer jöhetek haza.
mit fogsz csinálni? melyik városban fogsz dolgozni?
egy utazo táskányi cucc elég :)
hát, ha szállás van, konzerv lesz , az már jo :)
ahol én élek Genf mellett, itt egy péksütemény 240-300 ft körül van, egy kilo csirkemell kb. 7000 ft ... én egy honapra hoznék kb. 100 ezer forintot, az talán elég lesz. amit lehetne, én otthonrol hoznék, mert itt minden dupla, tripla áron van (ok, ez függ attol is, hogy hol lesztek, ha francia, olasz, német hatér köezlében, akkor oda át lehet járni vásárolni, lényegesen olcsobb, illetve Svájcon belül is már van néhány lidl :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!