Ausztriában (főleg Bécs érdekel), mennyire beszélnek angolul?
Figyelt kérdés
Szeretnék kiköltözni Bécsbe... viszont a német tudásom nulla. Így van esélyem? Illetve mennyi pénzzel érdemes elindulni? 1,3m Ft elég lenne?2014. febr. 23. 21:21
11/13 anonim válasza:
2 éve Franciaországban élek, és dolgozok (itt is mentem férjhez). Ez az osztrák lehetöség csak ugy jött..aztán ottragadtam. Online most is dolgozok én oda, de még mindig angolul levelezgetünk. Egyébként abban igazad van, hogy sokan indulnak ugy utnak, hogy alig (vagy éppen sehogy sem) beszélnek az adott ország nyelvén és azt gondolják majd ök megváltják a világot..végül pár honap után még kevesebb pénzzel, mint elötte volt, hazakullognak. Nálam más volt a helyzet, én akkor már beszéltem angolul, meg franciául, ez a -sitterkedés- teljesen véletlenül jött, 3 hét kint 1 hét Magyarországon és fizettek 2 ezer eurot. Örültem neki nagyon, de nem terveztem oda véglegesen. Franciáéknál véglegesen szeretnék maradni. :)
12/13 anonim válasza:
esélyed nulla.nyelv nélkül még csöves munkát sem kapsz...vagy bólogatsz mint az banánra éhes majom? 1,3 Millióval se sokat érsz,mert lakást nem adnak ki külföldinek osztrák munkáltatói igazolás nélkül provízió kaucióval kb 3500Euró is kijöhet,ebben sem a rezsi sem egyébb költségek nicsnenek benne...és ez is 3havi lakbérre lenne elég,ami azt jelenti hogy szállodázhatnál méreg drágán.Úgyhogy kezd el szépen magántanárral tanulni a németet.Vagy menj akkor a britekhez,az angoloddal.Mert azzal max turistaként fognak alkalmazkodni.Ennyit tudok hozzáfűzni dióhéjban.
13/13 anonim válasza:
Szia enis ugy koltoztem ki becsbe hogy nem tudtam semmit nemetul regen mindig csak angolt tanultam. Es van eselyed csak attol függ nem válogatsz e a munkak kozt. En 2 het utan talatam szezon munkat. Angolul volt az interju a fonokkel. Elosszor mosogattam majd ha jobban ment a nyelv pultos lett belolem. Egy szezonmunka meg büven jo kezdeskeh utanna mar minden megy magatol. Rajtad all hogy mennyire akarsz, itt nem halsz ehet mert nem tudod a nyelvet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!