Kinek milyen tapasztalata volt Erdélyi utazásai során az utóbbi két évben?
Figyelt kérdés
pl. Emberek, látnivalók, étterem, vásárlás, természeti adottságok, szállások minősége.Írjátok le, hol voltatok és mi tetszett ill.mi nem tetszett.2009. dec. 10. 14:40
1/3 anonim válasza:
Mi ezen a nyáron voltunk Erdélyben, A Hargitai-havasoknál.
A szállás elképesztő volt és a táj is. A Gyilkos-tó, a Békás-szoros, Parajdi-sóbány min mind gyönyörűek. Ahol mi szálltunk meg az remek volt, tiszta szépen berendezett szobák,Jutányos áron. Ez a címe ha megszeretnéd nézni: [link]
Az emberek mindenfele nagyon kedvesek és segítőkészek.
2/3 anonim válasza:
Én csereutazáson voltam tavaly nyáron, az emberek kicsit tartózkodóak, de miután megismered őket, kedvesek. A látinvalók gyönyörűek, Marosvásárhely, Parajdi sóbánya, Békás-szoros, Gyilkos-tó, Szent Anna-tó, Király-hágó, Székelyföld, nagyon szép a természet. Étteremben nem voltam, Plázában vásároltam, az olyan volt, mint itthon. Egy családnál laktam, hasonló volt a lakás, mint a miénk itthon:D Se jobb, se rosszabb, klassz élmény volt!
3/3 anonim válasza:
Én is tavaly nyáron voltam, a szállás Székelyudvarhelyen volt, emberek kedvesek, a táj gyönyörű, érdemes oda elmenni mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!