Voltál már Ausztriában / Bécsben?
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 09:27
1/20 anonim válasza:
Igen, pár évvel ezelőtt karácsony előtt, a karácsonyi faluban. Nagyon tetszett:) Idén sajnos nem jön össze, de szeretnék majd kimenni még egyszer a párommal:)
2/20 anonim válasza:
Nem. :( De nagyon szeretnék már, de mindig csak tervezgetjük, aztán mégis délnek vesszük az irányt.
3/20 anonim válasza:
Igen, voltam Ausztriában, Bécsben is. Sőt, sokáig ott is éltem.
4/20 anonim válasza:
Én Ausztriában és Bécsben is voltam!
5/20 anonim válasza:
Voltam bizony, Bécsben legalább vagy 30-szor, pontosan nem is tudom a számát.
6/20 anonim válasza:
Igen voltam még a Wartburgos időben.Kb egy jó fél napot.
Azzal kezdődött, hogy mindjárt érkezéskor eltévedtünk: ki vitt a sztráda a reptér közelbe. Majd egy magán parkoló házból zavartak ki. Utána majdnem össze szaladtunk egy villamossal,- Alig vártam, hogy Sopronnál haza érjünk!
7/20 anonim válasza:
Igen, Ausztria több városában is jártam. Bécsben a mostani csütörtökön voltam először.:) Nagyon-nagyon szép.
8/20 anonim válasza:
Igen, épp tegnap:)
De hétvégenként rengetegen vannak, olyankor nem érdemes kimenni.Én igy utolag nem a vásárt, hanem a sétáló utcét választanám,de mind a 2 nagyon szép.
9/20 anonim válasza:
A bevásárlós körutak alkalmából jártunk ki.
Ott előbb a víz - csatorna kábelfelktetés, és csak azután a végleges aszfalt.
Abba az időbe volt feltúrva a város egy része. Ez 1992 körül volt.
Miért csak a rossz dolgokat vesszük át a nyugatról???....
10/20 anonim válasza:
Igen voltam ha teheted ne hagyd ki, nagyon szép akár karácsonykor akár tavasszal teszel városlátogatást. Én éltem kint Eisenstadtban nem Bécsben, de a Schönbrunni kastély tavasszal gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!