Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit kell elintézni indulás előtt?

Mit kell elintézni indulás előtt?

Figyelt kérdés

Röviden: angliába költöznék ki, dolgozni szeretnék ott, útlevél stb mit kell elintézni hogy mehessek?

Szállást hogy kerítsek stb...? bármit tudtok ezzel kapcsolatban, írjátok le köszi, mennyire egyszerű ott boldogulni? MINDEN ÉRDEKEL!!!!!!!!!!

2014. febr. 15. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Papírokból csak útlevél kell VAGY személyi, meg ha van jogsid, az is jó ha nálad van. Szállással elég necces. Első napokban szálloda, vagy valami olcsó backpacker, vagy Bed and breakfast. Innen kell találnod albérletet, ami nem egyszerű. Ajánlom a gumtreet. Azon a honlapon találsz albérlet ajánlásokat. Mindezen kívül keress olyan fórumokat, akik már kinn vannak. Ez most nagyon összecsapott válasz, de ha nagyon érdekel, tudok válaszolni még, mert én már végigjártam ezt az utat.
2014. febr. 15. 09:28
 2/2 Lynxpapa válasza:

Sziasztok,

Egy másik kérdező vagyok de szinte ugyanez a kérdésem.

Az útlevél intézés alatt. NI-m van mert pár éve kint voltam (most újra nekifutok). Szállással én is addig jutottam hogy itthonról 4 napra foglalok mint túrista és 4 napom van keresni. Nem sok de talán. Most néztem hogyan jutok el a kiszemelt városba a reptértől. Lehet ostoba a kérdésem de lehet helyeben is jegyeket (busz, metró, vonat) venni vagy csak online? London metrón van vonaljegy? A zóna árakat megtaláltam de nem egy BKV gondolom. Bár nekem most pont a vonaljegy lenne jó :)

2014. febr. 17. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!