Hány évesen költöztél ki külföldre?
Hány évesen költöztél ki külföldre?
Hova költöztél?
Egyedül mentél vagy élettárssal?
Voltak kint ismerőseid akik tudtak segíteni neked?
25 evesen
Franciaorszagba
Egyedul, ra masfel evre nosultem meg (szinten kulfold de masik orszag) es hoztam magammal, plusz a szuloket es testveremet
Nem volt kint ismeros, de elotte mar osztondijjal tanultam kint
Először 27 évesen egyedül egy dél-amerikai országba, senki nem segített. Fél évig voltam kint.
Másodszor 40 évesen indultam útnak, már nem egyedül hanem a gyerekekkel egy EUs országba. Ezt már véglegesnek szánom. Segítségem annyi volt, hogy egy barátnőm felajánlotta, hogy érkezés után nála lakhatunk, de ez 3 hét volt. Ez alatt béreltem egy lakást, átköltöztünk és mindent én intéztem.
24 éves voltam, férjemmel, de akkor még nem voltunk házasok. Először úgy volt, hogy csak 5 évre jövünk házravalót gyűjteni, de pár hónap után eldőntöttük, hogy maradunk végleg. Angliában lakunk Manchester-től és Liverpool-tól egyenlő távolságra kábé egy kis gyárvárosba. Itt volt a volt osztálytársam, aki annyit segített, hogy ő is épp költözni akart, így egy olyan lakást keresett, ahol elvértünk mi is. Megmutatta a várost, a munkaközvetítő irodát, vett nekünk egy matracot, egy-egy párnát és takarót-amit azonnal ki is fizettünk, és kölcsönadott egy szekrényt a ruháinknak, valamint 1-2 hónapig használhattuk a konyhai felszereléseit. De pl. mosógépet azonnal vennünk kellett.
Pár hónap után elkezdtük megvenni magunknak a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!