Megérné 400 ezret kiadni egy utazásra?
Vannak szervezett utak a Deli Sarkra is, de az sokba kerul.
Az oroszorszagi utak valamikor nagyon olcsoak voltak. Sajnos Moszkva meg a tobbi ruszki nagyvaros nagyon bedragult
Az orosz fovaros a vilag masodik legdragabb helye:
Nem mennék el. Nem az ára miatt, hanem, ha ekkora útra megyek, szeretem megnézni a dolgokat. E két városban annyi fontos látnivaló van, hogy 6 nap tisztán Egy városra is kell (az első és utolsó nap az utazás, nézelődés szempontjából felejtsd el. Plusz a Moszkva - Szentpétervár repülőút se sok időt hagy aznapra).
HA persze neked elég, hogy elmondhasd, jártál ott, az más. Kb. így képzeld: Budapest - felszaladsz a várba, bekukkantasz a Mátyás templomba, esetleg végigsétálsz (gyors léptekkel) a Galérián, egy pillantás a Halászbástyáról, a vár előttről, 10 perc az oroszlános udvarban, majd le a váron keresztül a Szarvas térre. Irány Pécs, felvisznek a kilátóhoz, a székesegyházba, két múzeumban egy gyors pillantás. Hát így. Körülbelül semmit sem látsz, de mégis mindent (messziről).
Hát döntsd el. Én külön-külön mennék.
Valóban rengeteg a 400.000 Ft szerintem is.
Illetve olyan zsúfolt a progi, hogy ember legyen a talápán aki majd mindenre emlékzeni fog, mert az egész csak egy rohanás lesz.
Főleg azért is sok mert a Wizzair miót arepül Moszkváva sok jegy van 10.890 Ft-tól (oda áron), és mivel a szállások nagyon-nagyon-nagyon jó, baráti árakon lehet találni a belvárosban a Kreml-től 1km távolságra is, így a 400.000 Ft nekem horrornak tűnik.
Én most készülök kimenni 3napra, (2éj 3 nap: tudom kevés lesz) , de erre van időm.
A repjegy valóban 10.890 Ft oda és 13.890 Ft vissza. A szállás a 2 éjre 25.0000 Ft lesz a Kreml "mellett" a belvárosban. Vízum 11.500 Ft körül láttam. ttranszfer a reptérről és vissza az én verziómmal 9000 Ft.
Szóval: 70.000 Ft a 3 nap mindennel együtt. Ottani közlekedés a belvárosi szállásnak köszönhetően persze GYALOG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!