Kezdőoldal » Utazás » Európa » Velencei karnevál?

Velencei karnevál?

Figyelt kérdés

Tudnátok jó tanácsokat adni, milyen nevezetességeket nézzünk meg feltétlenül, illetve mire figyeljünk? És egy nonstop autóbuszos út hogyan is néz ki? Lehet, hogy buta kérdés, de a tisztálkodást hogyan oldjátok meg?

Illetve szívesen várok véleményeket is a karneválról! :)

2014. febr. 10. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
A Non-stop buszos utak úgy néznek ki, hogy este elindultok innen, reggelre ott vagytok, egy napot eltöltötök Velencében, este visszaindultok Budapestre, és másnap reggelre vagytok itt. Tisztálkodást úgy oldanám meg, hogy indulás előtt otthon megfürdenék, majd hazaérkezés után otthon megint lefürdenék. 36 óra telik el kb. az indulás és az érkezés között, ennyit azért ki lehet bírni, főleg télen, amikor nincs meleg.
2014. febr. 11. 00:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Többrétegű meleg ruha legyen rajtatok. Egyéb cucc, viszont csak a nagyon minimális, mert egész nap cipelned kell, a buszhoz ne tudsz visszamenni napközben.

Mindent sajna nem tudsz egy nap megnézni, így szelektálni kell, elsősorban az alapján, hogy hol mekkora sor áll.

A szigettúra is érdekes, én már kétszer voltam, szerintem szép, és ott még nincs is az a nagy tömeg.

A Dózse Palota gyönyörű, a Sóhajok hídja viszont csak kívülről szép :)

A tér szép, a galambetetés jópofa, ha nem zavar hogy a fejedre szállnak. A templomot ki ne hagyd, ahogy a Rialto hidat se.

Maszkot vagy valamit vegyetek fel, azt a helyiek nagyon szeretik.

2014. febr. 11. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!