(Aki járt Horvátországban) Hello! Fura a kérdéés de hátha van benne reáció!?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nyáron Horvátországban nyaraltunk!Bracs-sziget azthiszem.Mint mindenki én is búvárszemüveggel mentem a parton közeli vízben. és olyan köveket láttam, nem is egyet,amiben mintha barlangrajz szerű kis valamik lennének!Emberi alak,valami patás alakja!És nagyon nagyon sok olyan kő votl a vízben,amibe mintha lukkakkal lenne egy ilyesmi rajz belefúrva!Ti tapasztaltatok ilyesmit?2009. dec. 3. 21:21
1/10 anonim válasza:
A megkövesedett kagyló maradványokra gondolsz? A kövekre szoktak "tapadni".
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye :S Nem a megkövesedett kagyló maradványokra gondolok....de a ki látta, azt biztos értelmes dolgot ír majd rá!!!!
2009. dec. 3. 21:33
3/10 anonim válasza:
6szor voltam horvátországba, nem találkoztam ilyesmivel... miért nem hoztál fel párat, talán ma már ismernénk a neved:D
5/10 anonim válasza:
Azok csak egyszerű kövek. Én is láttam, és úgy tudom, hogy abból csinálják a sarokreszelőkövet is. Én kaptam egy ilyet görögországból.
6/10 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Láttam ilyesmi köveket ott, arra gondoltam valami kis féreg furkálta át minden különösebb művészi érzék nélkül.
8/10 anonim válasza:
Én is láttam pár ilyen lyukacsos követ, van is itthon azt hiszem lehet, de egyikből sem sikerült barlangrajzokat kinéznem. Én is arra tudok gondolni, hogy valamilyen állat szórakozott, akarom mondani valamilyen tengeri élőlény ilyet csinál, mint mondjuk a szúúú meg a fa...
9/10 A kérdező kommentje:
Hát haza kellet volna hogy hozzak 1-2-t!!!
Sajnos nem tettem:S
Művésziek az állatok horvátban!
De legalább van valaki aki tudja hogy miről beszélek XD
2009. dec. 4. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!