Két fiatalnak hova éri meg elmenni nyaralni? Viszonylag olcsó legyen, tengerpart és bulizási lehetőség.
Görögországot ne mondjátok, mert minden évben ott voltunk, de most máshova szeretnénk.
Eddig Bulgária és Ciprus amik szóba jöhetnek.
Bulgária jó választás, de könyörgöm ne szervezetten. VEszel egy vonatjegyet, vagy keresel vmi olcsó repjegyet, olcsó szállást meg mindig találsz.
Esetleg lemennék a helyetekben Barcelonába, és irány a tengerpart.
Igen, Napospartot néztük mi is és Booking.com-ról szállást + repjegy wizzair (mondjuk nem túl olcsó:63000)
Spanyolország is szóba jöhet, de inkább délre szeretnék menni nem a katalán részére, viszont oda nem tudom hova lenne érdemes, meg gondolom drága is.
Ugye azt a 63eFt-os jegyet nem gondoltad komolyan?
Kicsit olvass utána, mikor, és hogyan kell repülőjegyet venni.
" Én úgy tudtam, hogy minél előbb veszed meg a jegyet, annál olcsóbb.."
Nagyon félre tájékoztatott valaki. Bár nem csodálkozom mert ez egy általános tévhit amit leginkább a légitársaságok terjesztenek, hiszen nekik az a jó ha minél előbb veszed meg.
Néha persze igaz a dolog, de sok esetben indulás előtt 1-2 hónappal vagy héttel a legolcsóbb. De ez egy művészet megtalálni az alját az árnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!