sok a török, horvát, szerb. Nem költöznek sehova. De téged, mint szintén bevándorló miért zavar ha mások is laknak Bécsben? Bécs is erősen multikulti bárki állít bármit.
2014. jan. 14. 19:33
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint rosszul értelmezed a kérdést.
Engem nem zavar a származás/bőrszín/vallás,ha az az adott ember rendes,akkor nekem semmi bajom vele.
Csupán kíváncsi vagyok hogy milyen származású emberek élnek ott,hisz még sosem volt alkalmam Bécsbe elutazni.
2014. jan. 14. 19:52
3/12 anonim válasza:
Legtöbb a török és a volt jugoszláv államokbeli (főleg szerb). Ezenkívül még azért viszonylag sok a néger (több mint Budapesten). Vannak távol-keletiek is, de szerintem ők kevesebben mint Budapesten. Ezeket az alapján mondom, amit az utcán látok, nem statisztikák alapján, szóval lehet hogy tévedek.
2014. jan. 14. 20:21
4/12 anonim válasza:
Én most adventkor voltam egy napig Bécsben. Sétáltunk a belvárosban, Schönbrunn kastélyt megnéztük, de nem láttam semmilyen olyan embert, akiről ki lehet nézni, h más származású. Nem sok bevándorló volt ott. Am láttam a volt töritanáromat és a nyelvtantanáromat.
2014. jan. 14. 20:26
5/12 anonim válasza:
Bécs egy nagyon elfogadó bevándorlóközösségből és csupán szerintem kb 55% osztrák lakosból áll. Szerintem legalább egyszer utazz el oda. Én éltem ott és nagyon jó a légkör. Jelenleg Magyarországon élek, de félévente egyszer ellátogatok oda
2014. jan. 14. 21:10
6/12 anonim válasza:
"Bécs egy nagyon elfogadó bevándorlóközösségből és csupán szerintem kb 55% osztrák lakosból áll."
Szerinted kb 55% az osztrák Bécsben? :) Ezt hogy találtad ki, hasadra csaptál? :D
Bécsben egyes kerületekben nagyon sok a török, van sok szerb, horvát is, de az Afrikai, Ázsiai nem jellemző, főleg a nyelv miatt sem. De messze nem 55% az osztrák, a wikipédiát idézve:
"in 2005 at least 18% (in Vienna more than 30%) of the population was either foreign or of foreign origin."
Tehát Bécsben a bevándorlók aránya 30%.
2014. jan. 14. 21:51
7/12 anonim válasza:
2005 óta simán változhatott az arány, főleg, hogy 11-ben megnyílt a munkaerőpiac is. Meg hát az is kérdés, hogy ki számít osztráknak.
2014. jan. 14. 22:07
8/12 anonim válasza:
Persze, változhat de azt te sem gondolod komolyan hogy 70%-ról felhígult 55%-ra az osztrák lakosság! :)
2014. jan. 14. 22:12
9/12 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni, de a legtöbb bevándorló Bécsben Németországból van. Csak ők nyilván nem "világítanak" a metrón, szemben a törökökkel/afrikaiakkal.
2014. jan. 14. 23:48
10/12 anonim válasza:
Az 55%-ot azért írtam mert nem úgy van mint Pesten hogy szinte mindenki magyar vagy túrista. És ami angol szöveget illeti ez egy magyar oldal én nem nagyon tudok angolul, csak németül, úgyhogy sajnálom de biztos neked van igazad :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!