Tervezzük egy haverral hogy kimegyünk nyáron hollandiába, Endihovenbe. Többi lent?
és még mindig semmi értelem......
Ki akarunk menni szétnézni és egy kicsit nyaralni. Mind a ketten bőven elmúltunk már 18 évesek. Nem véleményt kértem hanem azt hogy szervezéshez adjatok ötletet!! hotelek látnivalók stb....
Pont most néztem. Elég borsosak a repjegy árak.Februárban 11500 és 25990 közt..ba-szki, ez nyáron még több lesz.
Nekem egy haverom ott tanul, gyakran járunk ki. Jól érezni magunkat és persze PSV meccsekre.
Szerintem nektek max alvásra kell a szállás szóval lehet alacsonyabb kategóriába tartozó helyeket keresni.
Mennyit szántok szállásra?
Ez egy nagyon jó hostel: [link]
Piros lámpás negyedben nemárt vigyázni, a jó és "biztonságos" házak szép összeget elkérnek:D annyit meg egy du-g-ás nem ér szerintem.
Köszönöm utolsó válaszoló!
igen alvásra kellene. a wizz airnél úgy van elvileg hogy minél későbbre foglalod annál olcsóbb. Kézipoggyászt viszünk csak. Köszi a választ! írhatsz még tapasztalatot akármit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!