Franciaorszag gyogyszer?
Felfaztam es szeretnek veny nelkul kaphato gyogyszert venni, de nem tudom milyen gyogyszerek leteznek itt erre a problemara. Sumetrolim nincsen.
Egyaltalan hogy van a felfazas franciaul ?
Elore is koszonom ... hatha valaki jart mar igy Franciaorszagban
rendben, koszonom :)
Van egyébként "magyar" kalmopyrin-em, az jo rà ?
Sima élelmiszer boltan vegyél Cranberry gyümölcslevet az nagyon jó rá. Érdemes naponta 1-2 litert meginni amíg nem jössz rendbe. A fájdalomra vehetsz be fájdalomcsillapítót.
Viszont neked antibiutikumra van szükséged azt pedig nem lehet vény nélkül kapni.
J'ai eu froid vagy Je suis un peu enrhumé
amugy meg paracetamolt adnak mindenre, de van coldrex is, vagy a patikanak sajat keszitmenyei... Merre vagy amugy? Mert en Parizsban a munkahelyemrol irogatok)
Koszonom a valaszokat, vannak jo otletek, ezeket az afonyas dolgokat kiprobalom :)
En is Parizsban élek, jol beszélek franciaul, tehat korul tudnam irni a problémàt, csak érdekelt volna maga a felfàzàs szo, illetve hogy milyen gyogyszereket forgalmaznak itt erre a problemara.
Kadam sajnos nincsen, pedig az valoban mindig segit :(
A kalmopyrin ugyérzem hatott valamit, szerintem nogyogyasz lesz a vége, hogy megnyugodjak nem lett e baj a nemkezelésbol, màr csak meg kell vàrnom a sécu-met, vagyis, folytatnom kell a vàrakozàst...
Felfázás (hólyaggyulladás) = cystite (infection de la vessie).
Erre, ahogy előttem is írták, antibiotikum kell, éa szt "ordonnance" nélkül nem ad a patikus.
Ne nagyon várj a kezelésével, mert beláthatatlan következményei lehetnek egy elhanyagolt hólyaggyulladásnak! Sterilitás és a veseelégtelenség (stérilité et insuffisance rénale) például...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!