A Bécsi adventi vásáron milyen árak vannak?
Figyelt kérdés
Igazából a bevásárló központok árai érdekelnének,elsősorban a műszaki és a ruhanemű.Nem tudom hol lenne érdemes megvenni a karácsonyi ajándékokat.Itthon vagy ott.ILL szombaton meddig vannak nyitva az üzletek?,és eurót hol érdemes váltani?2009. nov. 29. 13:05
1/4 anonim válasza:
hát, hogyha bevásárló központból akarsz ajándékot, akkor ne a vásárra menj.
Azt beszerezheted itthon is.
A bécsi vásáron meg iszonyat árak vannak, viszont a látvány és az élmény felejthetetlen.:)
2/4 anonim válasza:
És könyvek sincsenek elérhető árban??? :(
3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2009. nov. 30. 10:07
4/4 anonim válasza:
Mi ruhát, műszaki cikket, cdket és parfümöt veszünk rendszeresen decemberben Bécsben. Hogy mi mennyi azt én nem tudom így, még nem voltunk most, de nem véletlenül vásároljuk ezeket ott, az biztos, hogy olcsóbbak. A vásár szép meg ilyesmi, de semmi olyan extrát nem lehet kapni, ami olyan otthagyhatatlan, amúgy tényleg nem olcsó, de a forralt bor/puncs árába nem lehet belehalni, és egy csomó helyen úgy van, hogy x összeget elkérnek, és ha visszaviszed a csecse bögrét, miután kiürült, egy részét visszakapod a pénznek, ha meg nem, akkor tiéd a bögre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!