Kezdésként mennyi pénzt vigyek ki magammal Angliába?
Minél többet, annál jobb, de minimum 1400-1600 fontot érdemes hozni.
"munka a rokonaimnál már megvan"
Ezt ilyen bátran ki mered jelenteni? Hivatalos, angol nyelvű munkaszerződésedet megkaptad már? Ha nem, akkor addig nem biztos a munkád. Csak azért írom, mert láttam már olyanokat, mint te, akik "biztos munkára" jöttek, aztán pofára estek. De azért sok sikert!
Rokonhoz mész ki, aki szállást, munkát ad. Miért nem tőle kérdezed meg, hogy mennyi pénzzel menj ki?? nem ciki, végül is ő jártas benne.
Amikor az unokahúgom kijött hozzánk, mi is biztosítottunk szállást, és munkát neki. Érdekes, ő meg tudta kérdezni tőlünk, hogy mit hozzon ki, mire lesz szüksége, mennyi pénz kell stb. Mi minden kérdésére válaszoltunk..
Én gyorsan találtam melót de havi fizetés volt, így ki kellett húznunk 1800Ł-ból kettőnknek egy hónapot. Épp hogy elég volt.
De hozz amennyit tudsz.
6 éve 1300-al jöttünk ki párommal...ő 2 hét alatt, én 3 hét alatt kaptam melót, heti fizetésünk volt, de mindent egyből kellett fizetnünk, nem családtaghoz jöttünk ki. Épphogy elég volt.
Én is rengeteg embert láttam már pofára esni, akik azt mondták, biztos munkára jöttek ki. Láttam olyat is, akit a saját családja ejtett pofára. De legyen igazad.
1500 minimum legyen nálad és tényleg, kérdezd meg a rokont, tisztázzátok le, hogy mennyit kell neki fizetned az ottlakásért, stb...mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!