Kezdőoldal » Utazás » Európa » Amsterdamban a repülőtéren...

Amsterdamban a repülőtéren lehet bőröndöt fóliáztatni? Hány euróért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 11:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
En meg nem láttam.Vegyel folpackot es tekerd be, pont ugyanaz. Egy tekerc 99cent a Dekaban. Miért akarod fóliaztatni?
2013. dec. 20. 11:43
 2/19 A kérdező kommentje:
Mert vettem kint egy laptopot a régit pedig haza szeretném vinni a bőröndben :)
2013. dec. 20. 11:49
 3/19 anonim ***** válasza:

Hatalmas reptér, a bejáratnál korrekt fóliázós céggel/cégekkel.

Egyébként sosem értettem, miért fóliáztatják be a bőröndjeiket az emberek. Elmseséled egyszer??????

2013. dec. 20. 12:13
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
#3: azert, hogy az enyveskezu repteri alkalmazottak dolgat kicsit megnehezitsek. Ferihegyen is lopnak mintha muszaj lenne, kb. semmi nincs biztonsagban, csak amit kezipoggyaszkent viszel es nem adsz ki a kezedbol....
2013. dec. 20. 12:20
 5/19 anonim ***** válasza:
43%
Mire alapozod, hogy lopnak Ferihegyen? Mire alapozod, hogy neked fóliáztatnod kell? Miért terjesztesz ilyen (szerintem) nagyon mélyen gyökeredző baromságokat?
2013. dec. 20. 14:41
 6/19 anonim ***** válasza:
Mar nem azert, de esélyesebb, higy a befoliazott bőröndöt hamarabb ki ontják, mondván hogy abban biztosan van valami. Amúgy laptopot nem kellene feladandoba tenni, benne is van a légitársaságok szabályzatában. Dobálják a bőrönd őket, nem vállalnak felelősséget a károkért.
2013. dec. 20. 15:01
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem azért kell mert lopnak..Szerintem nem lopnak, mert azt azért mindenki észrevenné, és perelne is.

Én szerintem azért fóliázzák, mert a csomagokkal nem bánnak kesztyűs kézzel, és igencsak dobálják ide oda. Így ha ne adj isten a bőrönd a sok dobálástól kinyílna, vagy szétmenne a cipzár, akkor még ott van a fólia ami védi hogy ne nyíljon szét a bőrönd.

Londonban egy utasnak A bőröndje szétnyílt és amikor vártuk a csomagokat, a szalagon szépen jöttek a cuccai, Ruhái, cipői, fehérneműje minden. Szegény csaj amikor meglátta sírva fakadt.

2013. dec. 20. 15:02
 8/19 anonim ***** válasza:
Sokat járok Amsterdamban, meg néhány észak-európai reptéren is gyakran, de 1000 böröndbôl 1-et ha van fóliázva. Az is valami kóbor balkáni vagy kelet-európai tulajdona...
2013. dec. 20. 15:10
 9/19 anonim ***** válasza:
Mire megy azzal, ha be van fóliazva? Attól meg a dobálás az simán eltörik/megsérül a laptop.....
2013. dec. 20. 17:42
 10/19 anonim ***** válasza:
A magyar reptéren lopnak, ez tény. Ezen nincs mit keresni. Magyarország, mit vársz? Ezért nem látsz az amszterdami reptéren fóliázott bőröndöt sokat, csak a magyar reptérről feladva kell vigyázni, fogadásnál nincs (annyi) idejük.
2013. dec. 21. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!