Kezdőoldal » Utazás » Európa » Autóval EU-s országba történő...

Autóval EU-s országba történő utazáskor tényleg kötelező a személyek számának megfelelő darabszámú hullazsákot tartani a kocsiban?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől hallottam, hogy ő tud konkrét olyan esetről, hogy valakit megbüntettek, mert nem volt nála hullazsák. Ezen nagyon megdöbbentem. Ez tényleg igaz?
2009. nov. 24. 22:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ja, és oké, lehet hogy nem EU-s országokról volt szó, mikor ezt hallottam, hanem EU-n kívüli országokról. Elképzelhető, hogy rosszul emlékeztem.

De már nem tudom szerkeszteni a kérdést, sorry.

2009. dec. 2. 13:08
 12/14 anonim válasza:

"Ha meg elhunyt és olyan súlyosak a sérülései, akkor eleve nem nyúlsz hozzá. Egyrészt fertőzésveszély, másrészt már úgyis mindegy. "

Mivan???

Ha valakinek leszakad a feje az fertőző? Akkor ezentúl óvakodok a közúti balesetek helyszínén, nehogy fejleszakító vírust hozzak haza.

2013. nov. 10. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Bocs, de fertőzés minden holttestnél lehet. Ugyebár a helyszínelők és a halottszállítók is kesztyűt és védőfelszerelést használnak.

Na meg hiába a zsák, a halottat úgyem viheted haza a csomagtartódban. Csak hűtőkocsiban lehet szállítani. Na meg egy zsák ára igazán nem sok, így ezt biztosan a helyszínelők biztosítják. A halottszállítókocsiban meg van szállítókoporsó, amibe belerakják a holttestet.

2013. nov. 11. 14:59
 14/14 anonim válasza:
Tőlem Szerbiában kérték, meg krétát is. Nem volt nálam, de mondtam, hogy a piacra megyek olyat veszek, amilyet mondanak, és a visszaúton bemutatom nekik. Kis magyarázkodás után elengedtek, és büntit sem kaptam.
2019. szept. 20. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!