Autóval EU-s országba történő utazáskor tényleg kötelező a személyek számának megfelelő darabszámú hullazsákot tartani a kocsiban?
Ja, és oké, lehet hogy nem EU-s országokról volt szó, mikor ezt hallottam, hanem EU-n kívüli országokról. Elképzelhető, hogy rosszul emlékeztem.
De már nem tudom szerkeszteni a kérdést, sorry.
"Ha meg elhunyt és olyan súlyosak a sérülései, akkor eleve nem nyúlsz hozzá. Egyrészt fertőzésveszély, másrészt már úgyis mindegy. "
Mivan???
Ha valakinek leszakad a feje az fertőző? Akkor ezentúl óvakodok a közúti balesetek helyszínén, nehogy fejleszakító vírust hozzak haza.
Bocs, de fertőzés minden holttestnél lehet. Ugyebár a helyszínelők és a halottszállítók is kesztyűt és védőfelszerelést használnak.
Na meg hiába a zsák, a halottat úgyem viheted haza a csomagtartódban. Csak hűtőkocsiban lehet szállítani. Na meg egy zsák ára igazán nem sok, így ezt biztosan a helyszínelők biztosítják. A halottszállítókocsiban meg van szállítókoporsó, amibe belerakják a holttestet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!