Keletiből 9 óra,10-es railjet 62-es vonattal utazok Innsbruckba . Salzburgban át kell szállnom. Hányas vágányról megy az Ic 864 15:00?
2 perc semelyik pályaudvaron nem elég átszállni. Pláne nem ott ahol azt se tudod hova kell menni.
Amúgy miért biztos, hogy késik??? Ha vonat akkor muszáj késni? Vagy jós vagy? Jövő heti lottó számokat is meg tudnád mondani?
"Csak éppenséggel az esetek 80 fölötti százalékában késik. "
Ez nem több, mint rágalom. Mivel támasztanád alá? Gondolom semmivel, mert nincs igazad. BKV-ról is ezt híreszteli mindenki. Holott ott sincs így... urban legend, ahogy a máv esetében is. Nyilván néha előfordul, de ez a 80% nagyon nem igaz, szerencsére.
Nézz rá az aktuális helyzetre, aztán mondjad továbbra is merre van az a 80% :D
Én nem utazok napi szinten vonattal, de amikor utaztam eddig szinte mindig késett. Ráadásul nem is keveset.
meg urban legend...persze. BKV-val a budapestiek nagy része napi szinten utazik így nyilván tapasztalatból beszélnek (ez az alátámasztás) az emberek, többek közt én is és igen bkv-nál is rengetegszer tapasztalok késést. Vannak vonalak amin nem gyakori, de vannak amiken rendszeres. De ennek ellenére mostanában némi javulást érzékeltem. Ha jól láttam mostanában szerelgetnek fel ilyen visszaszámlálót a buszokra hogy mennyi idő van a kövi megállóig. Azt hiszem régebben ilyen nem volt, gondolom ez miatt jobb kicsit. De így is van hogy el sem indul a végállomásról időben.
Egyébként nem értem miért zavar ennyire hogy rossz tapasztalataim vannak, de mind1. Részemről befejeztem. Nekem ez a véleményem. Nem muszáj elfogadni.
Minden jót! üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!