Kezdőoldal » Utazás » Európa » Keletiből 9 óra,10-es railjet...

Keletiből 9 óra,10-es railjet 62-es vonattal utazok Innsbruckba . Salzburgban át kell szállnom. Hányas vágányról megy az Ic 864 15:00?

Figyelt kérdés
Úgy tudom 2 perccel a beérkezésünk után már indulunk is tovább, Ic 864 15:00, de kicsit aggódom,hogy 2 gyerekkel 2 csomaggal megtalálom-e az Innsbrucki vonatot!
2013. dec. 9. 22:41
 1/9 anonim válasza:
hát én nem tartom valószínűnek. már csak azért sem mert úgyis késni fog a vonatod. szerintem nem nyerő így a tervezés
2013. dec. 9. 23:40
 2/9 anonim ***** válasza:

2 perc semelyik pályaudvaron nem elég átszállni. Pláne nem ott ahol azt se tudod hova kell menni.

Amúgy miért biztos, hogy késik??? Ha vonat akkor muszáj késni? Vagy jós vagy? Jövő heti lottó számokat is meg tudnád mondani?

2013. dec. 10. 01:42
 3/9 anonim válasza:
Nem, nem biztos hogy késik. Csak éppenséggel az esetek 80 fölötti százalékában késik. Feltételezem nem szoktál vonatozni, vagy csak valami szuper vonalon...
2013. dec. 10. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:

"Csak éppenséggel az esetek 80 fölötti százalékában késik. "

Ez nem több, mint rágalom. Mivel támasztanád alá? Gondolom semmivel, mert nincs igazad. BKV-ról is ezt híreszteli mindenki. Holott ott sincs így... urban legend, ahogy a máv esetében is. Nyilván néha előfordul, de ez a 80% nagyon nem igaz, szerencsére.

Nézz rá az aktuális helyzetre, aztán mondjad továbbra is merre van az a 80% :D

[link]

2013. dec. 10. 23:12
 5/9 anonim válasza:

Én nem utazok napi szinten vonattal, de amikor utaztam eddig szinte mindig késett. Ráadásul nem is keveset.

meg urban legend...persze. BKV-val a budapestiek nagy része napi szinten utazik így nyilván tapasztalatból beszélnek (ez az alátámasztás) az emberek, többek közt én is és igen bkv-nál is rengetegszer tapasztalok késést. Vannak vonalak amin nem gyakori, de vannak amiken rendszeres. De ennek ellenére mostanában némi javulást érzékeltem. Ha jól láttam mostanában szerelgetnek fel ilyen visszaszámlálót a buszokra hogy mennyi idő van a kövi megállóig. Azt hiszem régebben ilyen nem volt, gondolom ez miatt jobb kicsit. De így is van hogy el sem indul a végállomásról időben.

Egyébként nem értem miért zavar ennyire hogy rossz tapasztalataim vannak, de mind1. Részemről befejeztem. Nekem ez a véleményem. Nem muszáj elfogadni.

Minden jót! üdv

2013. dec. 11. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Az zavar csak, hogy te a szubjektív véleményed mondod, miközben én a tényeket. Igen, nekem is késett már vonat, többször is. De attól még zavar ha valaki ilyen hülyeséget ír le, hogy 80% késik, hiszen ez hazugság. És hazudni nem szép dolog!
2013. dec. 11. 14:24
 7/9 anonim válasza:
engem egy netes lófasz nem győz meg. és legközelebb is elfogom mondani a véleményem. csak h mondjak vmi aktuálisat is: 2 járművel mentem épp az előbb dolgomra és az egyik 5 percet a másik 15öt! késett.
2013. dec. 11. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Aha. Szóval ha tényekkel nem tudsz vitatkozni akkor marad a személyeskedés. Gratulálok.
2013. dec. 11. 16:38
 9/9 anonim válasza:
én (is) tényeket mondtam. máról is tudnék mutatni egy fb bejegyzést a barátomtól akinek fél órával később indult a vonata. egyébként egy szóval nem személyeskedtem, mivel téged nem említettelek. pedig megérdemelnéd amiért ilyen lenéző utolsó suttyó hozzászólásaid vannak már akkortól amikor én még hozzád se szóltam....ja igen, ez már személyeskedés volt.
2013. dec. 12. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!