Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécsben miért vegyek 24 órás...

Bécsben miért vegyek 24 órás metró jegyet, ha úgysincs soha sehol ellenőr?

Figyelt kérdés

Ha van akkor is gondolom csak a bejáratnál van, le már úgysem jönnek.

Ti mindig vesztek?

2013. dec. 7. 09:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is igy voltam vele...havonta kétszer metroztam..egyszer nem vettem jegyet, fent voltak az ellenörök, elöadtam , hogy csak magyarul beszélek, iratom nincs...stb stb. pillanatok alatt ott volt egy rendör ja és 4 ellenör :D csekket kaptam, ha jol emlékszem akkor 70 eurot kellett befizetnem...
2013. dec. 8. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 2,5 hónapot laktam ott. Mindig vettem és egyszer sem volt ellenőr! Ráadásul még a környéken sem láttam
2013. dec. 9. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező ha neked megéri bliccelni akkor hajrá, de ha elkapnak akkor mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod és nem annyit amennyi a bérlet ára.

Attól, hogy téged még nem ellenőriztek az nem jelenti azt, hogy nincsenek ott!

Tévedsz, nem csak a bejáratnál vannak.

Ja és ha nem mutatod fel a bérleted, okmányaidat akkor számíts rá, hogy találkozol még 2 rendőrrel is!!

2013. dec. 16. 16:50
 14/15 anonim válasza:
100%
Én is jártam ki 2,5 hónapot folyamatosan, és az alatt egyszer találkoztam csak velük, de sosem jutott eszembe, hogy ne vegyek jegyet. A büntetés meg borsosabb, illetve egy újabb ok lesz, hogy miért is néznek le minket sokan... nem szép dolog, hogy ilyen jutott eszedbe. Nekem is szimpatikusabb ez, hogy nem zaklatnak állandóan, meg jó nézni, hogy ha jönnek is, nagyjából mindenkinek van érvényes jegye vagy bérlete, nem mint itthon -.-"
2014. febr. 10. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért van ott mindenkinek bérlete, mert a fizetésükből gond nélkül meg tudnák venni. Itt a 10 ezres bérlet igenis nagy pénz,a fizetéshez képest meg rengeteg. Itt mindenki ilyen álszent? Én még diák vagyok, van is bérletem, de ezek az árak nem reálisak. Bécsben drágább a közlekedés,de az még mindig arányban van a minimum fizetésgez képest is.
2015. márc. 10. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!