Utazott valaki már a Kálmán Imre éjszakai vonattal?
Figyelt kérdés
Salzburgba mennék a jövő hét hétvégén valamikor
Mikor érdemes megvenni a jegyet?
Mi az a sparnight?
Mi a különbség az ülő és a fekvőhely között?
bocsi a sok kérdést de nem igen vágom a szitut:D
2013. dec. 7. 07:48
1/3 anonim válasza:
" Mi a különbség az ülő és a fekvőhely között?"
Ennyire nem egyértelmű? Jaj. Nem érted mi a különbség ülés és fekvés között?
2/3 anonim válasza:
Én utaztam már vele. Neked nem ajánlom ha Salzburgba mész. Ha jól emlékszem hajnali 2-3 körül ért Salzburgba, akkor meg kénytelen vagy az éjszaka közepén menni a szállásodra stb.. Mi fekvő kocsiban voltunk, egész tűrhető volt, kedves kalauz, tiszta ágyak. Reggel viszont hosszú sor volt a klotyinál. Reggelit kapsz, de nem nagy szám. Elég drága volt 80 Euro körül volt a jegy. Ha Salzburgban leszállsz, akkor nem éri meg vegyél ülőhelyes jegyet inkább. A jegyet korán érdemes venni, vannak kezdő árak, erről szerintem lekéstél ha jövő héten mennél. Én gyorsan megvenném, bár ki tudja olcsóbb lesz-e..
3/3 anonim válasza:
Egyszer utaztam vele Münchenbe de minden állomáson a megálló vonatra felriadtam, soha többé... A SparNight az olcsóbb jegyet jelent, csak bizonyos vonatra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!