Milyen hely Trieszt, mint turisztikai úticél?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 21:09
1/7 anonim válasza:
Egy 1 napos városlátogatást sztem megér, de nincs annyi látnivaló, hogy érdemesebb legyen ott eltölteni több napot. De egyébként szép, hangulatos város.
2/7 anonim válasza:
Érdemes elmenni megnézni, de hosszabb nyaralást én se szerveznék oda. De nekem tetszett, Miramare különösen.
3/7 anonim válasza:
Nekem tetszett. De a száálsunk Velence mellett volt, így sok helyre eljutottunk, mert kocsival mentünk. Javaslom, olvasd el ezt:
4/7 anonim válasza:
Érdemes megnézni a Miramare kastélyt nagyon szép belülről is.
5/7 anonim válasza:
A vasútállomással szemben a parkban látható egy szép Sissi-szobor.
6/7 anonim válasza:
A város mellett szép a környék. Szép a tengerpart, az északi részén a városnak lehet strandolni. Sziklás a part. Arra van a mások által emlegetett Miramare is. Meredek hegyoldalakról szép a kilátás a tengerre és a városra is. A Szlovénia felőli déli rész inkább iparvidék.
Sokkal kevesebb a túrista, mint pl. Velencében.
7/7 anonim válasza:
Idén nyáron voltam ott 1 napos úton Portorozsból. Szlovénia felől iparvidék és kiábrándító. A város különösön nem tetszett, eléggé koszos volt és zsúfolt. Sajnos a kastélynál nem jártam, de az biztos gyönyörű hely, legközelebb nem hagynám ki. Nekem a szlovén tengerparti rész (Izola, Portorozs és Piran) jobban tetszett, innen kb. 30 perc alatt Triesztben lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!