Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tényleg már ilyen hamar...

Tényleg már ilyen hamar lefoglalják már a szállást nyárra a Booking.com-on? :O

Figyelt kérdés

Szállást szeretnék foglalni a Booking.com-on jövő augusztusra, és bármelyik üdülőhely bármelyik szállodáját nézem ez fogad: UTOLSÓ HELY!!, MÁR CSAK 1-2-3- STB.. HELY!!!

Tényleg ennyire durva lenne, vagy csak marketing?

2013. nov. 25. 15:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor jól gondoltam, hogy csak marketing :) Majdnem megviccelt :)
2013. nov. 25. 19:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Én a helyedben pl foglalnék egy ilyen visszamondható szállást mint ez itt, aztán nézelődnék, hátha lesz jobb...

Bár 7 napra 2 főnek Mallorcán mindösszesen 27.173 Ft-ért egészen jó ár ez aaz apartman, ráadásul reggelivel

[link]

Csak tessék, csak tessék :)))

2013. nov. 25. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem is kifejezetten marketing fogás ez, hanem arról van s, hogy a szállodák a szállásfoglalási oldalakra csak egy pár darab szobát tesznek fel oldalanként. Pl, van egy 100 szobás szálloda, és azt mondja, hogy ebből a 100 szobából 30-at értékesít saját maga, 30-at utazási irodán keresztül, 40-et pedig feltesz netes szállásfoglalási oldalakra. A 40-ből mondjuk 5-öt a booking.com-ra, 5-öt hotels.com-ra stb. Tehát lehet, hogy a 100 szobából még egy darab sincs értékesítve, de a booking.com-on Te azt látod, hogy már csak 5 db hely, holott erről szó nincs.
2013. nov. 25. 20:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. Még annyit kérdeznék, hogy ha a szállás a reptértől 50km-re van, hogy lehet az oda tartó utazást megoldani? Volt már vki így?
2013. nov. 25. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Itt útvonaltervezőt is találsz pl buszra.

[link]

2013. nov. 25. 22:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ugye Te is most nézelődsz jövő augusztusra, én már a szeptember-októberben esedékes európai utamat tervezgetem gondosan. (YVR-SFO-JFK-WAW-AMS, AMS-BUD, BUD-WAW-ORD-SFO-PDX, PDX-SFO, SFO-YVR szeptember 23-tól november 2-ig. Az én életem mindig is egyszerű volt :D)
2013. nov. 26. 08:04
 17/18 anonim ***** válasza:
A booking.com-ra nem teheti ki az összes szálláshelyét a szálloda, mert amit lefoglalnak, azt köteles biztosítani, viszont egy szálloda több helyen is hirdet. Tehát ha lenne 50 szobája adott időpontra, ezt mind kitenné a booking.com-ra, és máshová is, akkor ha egyiken lefoglalnak 26-ot, és a másikon is 26-ot, akkor már nem tudná biztosítani a helyeket.
2013. nov. 26. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:

16: köszönjük, hogy megosztottad velünk tömören repülős kalandjaidat. :)

Részletesebb beszámolót inkább ide írj majd, itt tényleg díjaznák, pláne ha olcsón hoztad ki:

[link]

2013. nov. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!