elég a személyi,te hol élsz ámugy??Arrol nem halottál Magyarország tagja a Schengeni zonának,nem kell útlevél el egész Portugáliáig
2013. nov. 22. 23:41
2/11 anonim válasza:
És te hol élsz előző? :-) ha már így a kérdezőnek estél.... Csak mert már akkor is elég volt Portugáliáig a személyi, amikor még nem csatlakoztunk a Schengeni zónához. Csak annyi változott, hogy azóta nem kell megállni a határon. De a személyi előtte és most is az utasnál kell legyen.
2013. nov. 23. 00:16
3/11 anonim válasza:
Azért ez elég durva fokú tájékozatlanság, már 2004 óta, azaz lassan 10 éve nem kell útlevél sehová az EU-n belül.
Ezalatt a kérdező hol élt, barlangban?
2013. nov. 23. 00:38
4/11 A kérdező kommentje:
Ember, hallottam róla hogy csak személyi kell, de mivel ez idő alatt egyáltalán nem voltam külföldön, gondoltam megkérdezem, mivel személyes tapasztalatom nincs a témában...
2013. nov. 23. 00:55
5/11 anonim válasza:
És ilyen emberek fognak szavazni :(
2013. nov. 23. 01:49
6/11 anonim válasza:
"De a személyi előtte és most is az utasnál kell legyen."
Meg ha kilépsz a lakásodból.
2013. nov. 23. 01:55
7/11 anonim válasza:
Kérdező, ne fárassz már! Mi az hogy nem voltál külföldön? És? Én sem voltam még pl USA-ban, de tudom hogy kell vízum. Ehhez nem kell oda menni.
Én is abban bízom hogy nem fogsz elmenni szavazni, akinek ennyire lövése nincs a körülötte lévő dolgokról az mi alapján dönt mások sorsáról?
2013. nov. 23. 03:16
8/11 anonim válasza:
Miért, számít valamit is kire szavaz? Hogy jön ez ide? Ugyan már...
Még komoly, tanult emberek se tudnak egyezségre jutni abban, hogy A, B vagy C pártra érdemes szavazni. Most akkor van jelentősége szerinted, hogy kinek hisz a nép egyszerű tanulatlan gyermeke???
2013. nov. 23. 10:01
9/11 anonim válasza:
Aki ilyen alapveteseket nem tud hogy mivel jar az unios tagsag az szerinted mennyit tud a korulotte levo vilagrol? Ennyi erovel toroljuk el a szavazas korhatarat es had szavazzanak 3 eves kortol a gyerekek is ha neked ennyire mindegy!
2013. nov. 23. 19:09
10/11 anonim válasza:
Digo egyet ertek veled,amugy az elso valaszado vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!