Melyik Európai ország élhető még?
Kezd elegem lenni a küszködésből, a sok ingyenélőből, a nulla közhangulatból. Már gondoltam rá, hogy kimegyek külföldre. Mikor még lehetett pénzt keresni, összeszedtem 10 milliót. Családom van, feleség és gyerek. A pénz bankba van egy ideje, arra gondoltam, hogy lehet előbb várni kellene pár évet, befejezni az egyetemet (míg tudtam pénzt keresni, addig nem akartam tanulni úgy hogy jó későn mentem), a pénz addig hadd kamatoljon (bár kb az inflációt fedezi a kamat).
Melyik országot tudnátok ajánlani, ahol kevés a korrupció, jók a fizetések és kevés ingyenélő aljas ember van?
25/f
A kicsit trollszerű kérdésedre kicsit őszinte - de remélem az utazási fórum olvasói szerint - igazságos válasz következik.
Európában rengeteg élhető ország van, amit érdemes megismerned, mielőtt bármilyen irábnyban döntesz. Szinte minden országnak vannak különleges értékei. Az egyikben például olcsók a közösségi közlekedés lehetőségei, de kevésbé nyithatod ki a szádat, a másikban finomak a kenyerek, a harmadikban mondjuk fantasztikus a tenger és az építészet, a negyedikben meg hihetetlen természeti értékeket találsz.
De nem gondolom, hogy az ingyenélők számából bármire is következtethetnél. Mert az emberi társadalom alapvetően ilyen. Szolidáris. Segíti a másikat. A gyengébbet. Ha majd ott leszel az áhított kánaánban, rájössz, Európán belül nálunk rúgnak legnagyobbat az általad ingyenélőknek nevezett elesettekbe.
Jó utat neked...
Off:
ingyenélő aljas ember?
Szerinted, aki önhibáján kívül elvesztette a munkáját, segélyre szorul, az már aljas?
Mielőtt felteszel egy kérdést, jó lenne, ha megválogatnád a szavaidat, mert nem biztos, hogy ezt mindenki szó nélkül hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!