Bpetikee kérdése:
Hogyan és mivel lehet (ne) legolcsóbban (2014. 04.26-án) Pestről Rómába eljutni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 18:49
11/13 anonim válasza:
Ryanairnél most 33402 Ft-ból meg van oda-vissza. Szombaton mész, hétfőn jössz kombinációval Április 26-28. És ez még lehet hogy csökken, tényleges érdemes az év elejét kivárni. Persze növekedhet is, ez mindig lutri picit.
A szállás mondjuk ilyenkor szintén egy érdekes kérdés. Nem árt alaposan szétnézni, mert abból se lesz könnyű olcsót találni. Persze azért mindig van olcsóbb, kevésbé luxus szállás elérhető áron, pl. magánemberektől. Nekem airbnb.com bevált ilyen téren.
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a soksok infót és segítséget, persze én se most akarok venni jegyet, mindenképp várok meg amíg biztos h el is tudok menni meg addig érdeklődök, hátha a helyi közösség nem megy-e vagy ilyesmi:) ha 20000-ért sikerülne megoldanom retúrba, az hihetetlen jó lenne!! :D a szállással meg nem kell foglalkozni, majd alszok az utcán, nem akarok a szállás miatt kidobni egy csomó pénzt, 2 éjszakát csak kibírok valahol... :D
2013. nov. 13. 18:28
13/13 anonim válasza:
Ja mondjuk így akkor a szállás tényleg nem gond, akár a reptéren is alhatsz. :) (Én aludtam már reptéren, kibírható - és nagyon nem voltam egyedül ezzel, a jobb helyeket hamar elfoglalják a reptereken estefelé :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!