Kb mennyi a megélhetés, ( csak kaja) 1 hónap/fő Németországba? Átlagosan?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 13:01
1/6 anonim válasza:
Ha nagyon minimális igényeid vannak (NEM hússal akarsz jóllakni, hanem elegendö körítést is eszel), akkor havi 150-200 Euobol kijössz. De ha étteremben akarsz enni rendszeresen meg minden nap húst, akkor ennek a duplája is elmegy.
2/6 anonim válasza:
Az árak nagyjából ugyanazok, mint Magyarországon. 10-20% eltérés lehet, attól is függ hol vásárol az ember.
3/6 anonim válasza:
300-350 € kell egy viszonylag normális szinthez.
4/6 anonim válasza:
ma 13:38-as: gondolom, még soha nem voltál Németországban, különben nem beszélnél ilyen hülyeségeket.
5/6 anonim válasza:
Jellemzően a jónép azt gondolja, ott semmivel nem kerül többe az élet mint itthon, ezért "jó" kimenni és ott dolgozni....Nem tűnik fel, hogy ott is élnek szegény emberek. Az szintén nem tűnik fel sokaknak, hogy a nagyobb béreket, a szolgáltatások nagyobb megfizetésével lehet előteremteni. A nemzeti nacionalizmus szinte mindenütt nagyobb mint itt, így a jó melót a német kapja és csak ez után jön minden más nemzet fia. Tehát ha úgy szeretnél ott élni mint itt, saját ház, autó, hobbi, gyerek stb, akkor nem annyiba fog kerülni mint itthon, hanem a többszörösébe! Ám de ha az igény csak a szar tesco-s párizsiig és a négy fal közötti életig tejed akkor érdemes kimenni....
6/6 anonim válasza:
2013-ban éltem kint. Akkor kb 100-150 eur között megúsztam a kaját. Nem vagyok nagyétkű, és ebből mindig jóllaktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!