Jártatok már Spanyolországba?
Én még csak átutaztam, úgyhogy nem tudok sok mindent hozzászólni, esetleg annyit, hogy nem Spanyolországba, hanem SpanyolországbaN.
Portugáliában viszont voltam már, szerintem hasonló lehet a kettő. Megmondom őszintén, nem a lányokat figyeltem :D
A kérdezőt megvédendő, ha sokszor egymás után jársz ki-be az országba, akkor fel lehet tenni így is a kérdést..
Jártam, de csak 1x. Úgyhogy nem odajártam, hanem benne, tehát SpanyolországbaN.
Az emberek barátságosak, de a többség nem beszél idegen nyelven. A lányok szépek. Hol nem azok?
:-)
Én is voltam 1x Spanyolban!Nagyon szép hely az emberek rendesek, tisztaság van, a lányok szépek!
Kedves előző két válaszoló nehogy már az legyen a legnagyobb problémátok hogy lehagyta az a nyomorult N betűt!!Mi mindenbe képesek az emberek belekötni manapság...A legkisebb gondom is nagyobb ennél!!
9:59 vagyok, bocs az offért.
Elkezdtünk durvulni, szerintem nem ér ennyit.
10:27-nek is felesleges ilyenen agyalnia. Hülyeséget írt a kérdező, megszólták. Igénytelen hiba és zavaró ilyet látni, mégha nem is a lesz álmatlan éjszakám miatta. Hátha tanul belőle.
Punto.
Malagában és Sevillában töltöttem el kb egy hónapot. Mindkét város hajnalra egy szemétlerakóhely a bulik miatt, reggelre viszont úgy rendbeteszik, hogy enni lehet a földről. Malagában láttam életemben először csövest pálmafa alatt. :-) A kikötőben aludtam egy szállodában 12 euróért per kopf, az elég putri volt. Az utcán jobban féltem, mint a nyóckerben. Ott is a szép él együtt a pusztulattal. A sevillai népek nagyon barátságosak voltak, a lányok az utcán még ismerkedést is kezdeményeznek! Érdemes meglátogatni a tiranai flamenco-bárokat (nem a kirakat turistákat kell keresni), sok érdekes nép jár arra, lehet ismerkedni, beszélgetni, sokat lehet tanulni a flamenkóról, nekem nagyon tetszett!
Igen, jártam.
A férfiak egy része igen pimasz.
Hozzá vannak amúgy szokva a külföldekhez.
A lányok relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!