Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jártatok már Spanyolországba?

Jártatok már Spanyolországba?

Figyelt kérdés
Milyenek az emberek? Lányok szépek?
2009. nov. 16. 00:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%

Én még csak átutaztam, úgyhogy nem tudok sok mindent hozzászólni, esetleg annyit, hogy nem Spanyolországba, hanem SpanyolországbaN.

Portugáliában viszont voltam már, szerintem hasonló lehet a kettő. Megmondom őszintén, nem a lányokat figyeltem :D

2009. nov. 16. 09:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőt megvédendő, ha sokszor egymás után jársz ki-be az országba, akkor fel lehet tenni így is a kérdést..

Jártam, de csak 1x. Úgyhogy nem odajártam, hanem benne, tehát SpanyolországbaN.

Az emberek barátságosak, de a többség nem beszél idegen nyelven. A lányok szépek. Hol nem azok?

:-)

2009. nov. 16. 09:59
 3/13 anonim válasza:
71%

Én is voltam 1x Spanyolban!Nagyon szép hely az emberek rendesek, tisztaság van, a lányok szépek!

Kedves előző két válaszoló nehogy már az legyen a legnagyobb problémátok hogy lehagyta az a nyomorult N betűt!!Mi mindenbe képesek az emberek belekötni manapság...A legkisebb gondom is nagyobb ennél!!

2009. nov. 16. 10:27
 4/13 anonim válasza:
38%
Kedves 10:27-es, lehet hogy neked igen, de normális emberek szemét igencsak b@assza ez az igénytelen hiba.
2009. nov. 16. 11:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

9:59 vagyok, bocs az offért.

Elkezdtünk durvulni, szerintem nem ér ennyit.

10:27-nek is felesleges ilyenen agyalnia. Hülyeséget írt a kérdező, megszólták. Igénytelen hiba és zavaró ilyet látni, mégha nem is a lesz álmatlan éjszakám miatta. Hátha tanul belőle.

Punto.

Malagában és Sevillában töltöttem el kb egy hónapot. Mindkét város hajnalra egy szemétlerakóhely a bulik miatt, reggelre viszont úgy rendbeteszik, hogy enni lehet a földről. Malagában láttam életemben először csövest pálmafa alatt. :-) A kikötőben aludtam egy szállodában 12 euróért per kopf, az elég putri volt. Az utcán jobban féltem, mint a nyóckerben. Ott is a szép él együtt a pusztulattal. A sevillai népek nagyon barátságosak voltak, a lányok az utcán még ismerkedést is kezdeményeznek! Érdemes meglátogatni a tiranai flamenco-bárokat (nem a kirakat turistákat kell keresni), sok érdekes nép jár arra, lehet ismerkedni, beszélgetni, sokat lehet tanulni a flamenkóról, nekem nagyon tetszett!

2009. nov. 16. 12:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Triana
2009. nov. 16. 12:22
 7/13 anonim ***** válasza:
én is elcsesztem :-)))
2009. nov. 16. 12:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Basszus ,még én se jártam ott.Jó,hogy megemlítetted,mert egyszer el kéne menni oda is:)
2009. nov. 16. 14:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Spanyolország óriási szerelem lett:) Keresztben átutaztunk rajta. Az Atlanti Óceán csodálatos és tiszta volt. Mi Cadizban voltunk. Aztán átmentünk Gibraltárra, amit nem szabad kihagyni, mert bár nem spanyol hanem angol fennhatóságú, egy csoda. Eltöltöttünk pár napot Malagan. A tenger elég piszkos volt, de ez elnézhető. A spanyol emberek mosolygósak és kedvesek. Ajánlom a nem turista vonalakat. Próbáljatok találni kis halász falukat ahol frissek a tengeri herkentyűk. De a nagyobb városokban mint Barcelona nagyon vigyázzatok a cuccaitokra. Tele a város zsebesekkel. tapasztalat. semmit ne hagyatok az autóban vagy a széken. Hihetetlen a közbiztonság, de Gaudi gyönyörű művei kárpótolnak. Ja este semmi pénzért ne menjetek kis sikátorokban, ott is veszélyes az élet. A spanyolok tartják a sziesztát, így délután még a tenger part is kiürül, de este tíz kor még 3-4 éves srácok rohangálnak az utcán. Ajánlom a templomokat, hihetetlenek mert rengetek nemzet volt hatással az építészetre. Ami szuper még hogy folyamatosan tartanak felvonulásokat amin érdemes részt venni. Ja és ha feltűnik egy hajléktalan típusú pasi és énekel, na ő nem őrült hanem utca zenész és pénzt kér vagy cigit. Pár centet illik adni nekik. A lányok nagyon szépek és harsányak. Ha nem tudtok spanyolul, ne üljetek be olyan étterembe ahol nincs angol étlap. tapasztalat, mert furi tipusú ételeket kaptok:)Ne lepődjetek meg de a spanyol nép nagyon toleráns, tehát a melegek és leszbikusok nem titkolják a kapcsolataikat.Mi jövőre Costa Bravara megyünk. Már nagyon várom! Érezzétek jól magatokat kint. Remélem segítettem és fölkeltettem az érdeklődésedet:)
2009. nov. 18. 10:29
 10/13 anonim válasza:
100%

Igen, jártam.

A férfiak egy része igen pimasz.

Hozzá vannak amúgy szokva a külföldekhez.

A lányok relatív.

2009. nov. 18. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!