Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az olaszok vendégszerető emberek?

Az olaszok vendégszerető emberek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon.
2009. nov. 15. 22:07
 2/11 anonim válasza:
100%
Mi tavaly nyáron nyaraltunk ott, és nagyon kedvesek az emberek. Mosolyognak, köszönnek, és ha nem beszéled a nyelvet, kézzel-lábbal segítenek.
2009. nov. 16. 07:45
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon kedvesen rabolnak ki fényes nappal
2009. nov. 16. 08:06
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
"08:06" nagyon nálad az igazság! Annyit tennék mindössze hozzá, hogy nemcsak a turistákat, hanem egymást is :-)
2009. nov. 16. 10:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
háát vannak nagyon jófejek is, de nem mind olyan..
2009. nov. 16. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Én nem vagyok elragadtatva tőlük. Ha meg rájönnek, hogy kelet-európai vagy, akkor igen pökhendi, lekezelő modorban állnak hozzád. Nyilván nem mindenki, de az utóbbi években nekem sajnos ez a tapasztalatom.
2009. nov. 16. 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az utóbbi érthető. Tele vannak albán meg román "turistákkal", akik nem épp a legszebb színben képviselik Kelet-Európát. Budapest meg Bukarest pedig sajnos elég hasonlóan hangzik. Én magyarként 1,5 éve lakom itt és soha nem volt negatív tapasztalatom a "kedves" lehúzási kísérleteken kívül. Azt gondolom, hogy azt kapod vissza, amit adsz, tehát ha pozitívan viselkedsz, pozitívumot kapsz vissza, hiába vagy kelet-európai.
2009. nov. 16. 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kedvesek, és engem nem raboltak ki, amikor ott jártam!
2009. nov. 16. 11:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

hát velencében úgy kellett járni, hogy táska a hasra és karral átölelve :D sikátorokban, kamerával... hát vészes volt :D

amúgy meg kisebb városokban meg imádtak minket, mi is őket :D engem szemály szerint tanítgattak, én is őket :D kézzel-lábbal, mindenhogy, állandó mosolygás.

velencében a 2 gombóc fagyi, olyan volt mint itt M.o-n

kisvárosokban meg én kértem 3 gombócot. Hát a pasas vette egy tölcsért. Elösször azt hittem, véletlen a leveseskanalat fogta meg, de nem. Azzal merte a fagyit. Rácsapta a tölcsérre, majd még egy ekorát. Mutatta, hogy 1. Utána így tovább :D hát a 3 gombóc, az 6 kisebb leveseskanál méretű gombóc volt, ami magyar viszonylatban mondjuk 12 lett volna :D nem ettem meg mindet :D óóó és iszonyat finom volt, csümölcsízű krémes és egy gombóc ~1 euró

tengerparton egy lánnyal igen jól összebarátkoztunk, mai napig beszélünk, németül

egy fiúval is összebarátkoztam, vele a sétálóutca egy részét jártuk be.

aranyosak voltak, volt aki egy-egy szót tudott, és kézzel lábbal kommunikáltunk, volt akivel angolul. Ajánlom ne a díszes étterem szerű helyekre menj, ne is lepukkadt helyre, hanem egy kivilágított, hangulatos helyre, olyan helyen a legjobb fejek :D imádom azt az országot :)

14/L

2009. nov. 17. 18:36
 10/11 anonim válasza:
100%

Érdekes kérdés...

Az olaszokat érdemes égtájak szerint csoportosítani: az Északolaszok az Adria partján: Európaiak semmi különös egy kicsit ez kicsit az ( lopást soha nem tapasztaltam..).

Svájc felől svájciak, alatta az "olasz rivierán" olyan Észak-olaszok és kedvesebbek mint az előzőek...

és akkor a csizma szára: Roma és környéke nem tudom, de délebbre Napoli, Gaeta csodavilág és nagyon kedvesek..DEEE ha átlépünk Szicíliába ( gyerekekkel)--- nem akarsz haza jönni!!! Ez mind saját tapasztalat...

2009. nov. 25. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!