Az olaszok vendégszerető emberek?
hát velencében úgy kellett járni, hogy táska a hasra és karral átölelve :D sikátorokban, kamerával... hát vészes volt :D
amúgy meg kisebb városokban meg imádtak minket, mi is őket :D engem szemály szerint tanítgattak, én is őket :D kézzel-lábbal, mindenhogy, állandó mosolygás.
velencében a 2 gombóc fagyi, olyan volt mint itt M.o-n
kisvárosokban meg én kértem 3 gombócot. Hát a pasas vette egy tölcsért. Elösször azt hittem, véletlen a leveseskanalat fogta meg, de nem. Azzal merte a fagyit. Rácsapta a tölcsérre, majd még egy ekorát. Mutatta, hogy 1. Utána így tovább :D hát a 3 gombóc, az 6 kisebb leveseskanál méretű gombóc volt, ami magyar viszonylatban mondjuk 12 lett volna :D nem ettem meg mindet :D óóó és iszonyat finom volt, csümölcsízű krémes és egy gombóc ~1 euró
tengerparton egy lánnyal igen jól összebarátkoztunk, mai napig beszélünk, németül
egy fiúval is összebarátkoztam, vele a sétálóutca egy részét jártuk be.
aranyosak voltak, volt aki egy-egy szót tudott, és kézzel lábbal kommunikáltunk, volt akivel angolul. Ajánlom ne a díszes étterem szerű helyekre menj, ne is lepukkadt helyre, hanem egy kivilágított, hangulatos helyre, olyan helyen a legjobb fejek :D imádom azt az országot :)
14/L
Érdekes kérdés...
Az olaszokat érdemes égtájak szerint csoportosítani: az Északolaszok az Adria partján: Európaiak semmi különös egy kicsit ez kicsit az ( lopást soha nem tapasztaltam..).
Svájc felől svájciak, alatta az "olasz rivierán" olyan Észak-olaszok és kedvesebbek mint az előzőek...
és akkor a csizma szára: Roma és környéke nem tudom, de délebbre Napoli, Gaeta csodavilág és nagyon kedvesek..DEEE ha átlépünk Szicíliába ( gyerekekkel)--- nem akarsz haza jönni!!! Ez mind saját tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!