Megyek a Tátrába kirándulni egy napra, reggel megyünk estefelé jövünk. Mi mindent kell magammal vinnem?
Figyelt kérdés
És hogy öltözzek?
Acélbetétes bakancsban lehet menni? :D
2013. okt. 28. 15:45
1/7 acelsziv válasza:
Csak séta, vagy túra. Bakancs nem árt, mert eléggé köves az út. Meleg ruhát vigyél, elegendő vizet, kaját. Mi anno felmentünk hóhatár fölé és igencsak hideg volt.
2/7 anonim válasza:
Rétegesen, persze feltétlen vedd fel a bakancsot :)
3/7 tar pai válasza:
Esőköpeny, fejenként min 2 liter ásványvíz, vékony pulcsi, kötött pulcsi, dzseki, sapka, naptej, bakancs ( ha csúszik nem jó az acélbetétes ), összecsukható túrabot, húsos szendvics, csoki, nem tudom, hogy működik e de telefon
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Na hát megjártam a Tátrát. És szörnyen meleg volt, én pedig háromrétegesen öltözve mentem :D Hát mit ne mondjak, nem sok kellett hozzá, hogy megsüljek :D
A nap hétágra sütött, végül acélbetétesben mentem, de mivel jó idő volt, nem csúszott. Szép látvány volt :)
2013. okt. 30. 09:23
5/7 anonim válasza:
Második vagyok, örülök hogy jól sikerült a kirándulás:) Megkérdezhetem milyen bakancsod van és mióta van meg és mi a tapasztalatod. Privátban is megírhatod.
6/7 A kérdező kommentje:
Fekete, 14 soros Shellys Rangers.
A tapasztalataim pedig csupa jó dolgok, tényleg :D 2 hónapja van meg, az első hét volt kissé nehézkés, amikor be kellett törni, na, akkor azt hittem leszakad a lábam. Aztán pedig egyre jobb lett, nem fáj a használata és kényelmes is. Mindennapi szinten hordom, meg koncertekre.
Jól bírja, csak pár "karcolás" van az orrán, meg ilyesmi.. :)
2013. nov. 2. 17:56
7/7 anonim válasza:
Szuper, köszi a választ nekem Martens van, hasonló tapasztalatom van, írtam privátot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!