Segítség! Németországban rekedtem és nem tudom hogyan juthatnék haza. Ötlet?
Üdv!
Németországban rekedtem, jövőhéten haza kell mennem, de nincs pénzem se vonatra, se buszra se repülőre. A konzulátust már értesítettem és kiállítanak nekem egy ideiglenes útlevelet, de attól tartok hogy a hazajutásban már nem fognak segíteni. Teljesen tanácstalan vagyok és nem tudom mit tegyek. Összesen talán 8000 forintot tudnék valakinek felajánlani fuvarra, de arra otthon szükségem lenne új személyi és TB kártya kiállítására... van valakinek egy jó szívű ismerőse aki sokszor jár Németországba vagy valami oldal stb.?
Válaszokat előre is köszi
A konzulátus ad pénzt, kölcsön.
Vagy stoppolsz és egy hét alatt hazaérsz. Esetleg keresel egy magyar érdekeltségű import-export céget és bevársz egy magyar kamionost és megkéred hogy dobjon haza.
Általában a konzulátus megelölegezi a hazautazás költségeit, természetesen a legolcsóbb lehetöséget figyelembe véve.
Ha nem, akkor a "mitfahrzentale" nevü oldalon nézz körül. Itt akik arrafelé mennek autóval, visznek másokat aránylag olcsón, az üzemanyag fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!