Ha én leköltözök olaszba ugye nem látok 1 sváb vagy német papót se?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 11:56
1/17 anonim válasza:
Hú apám ez aztán a komoly kérdés! ha nem akarsz többet németeket látni vakíttasd meg magadat, esetleg kösd fel magad, mert a németek mindenhol ott vannak!
2/17 anonim válasza:
Kik azok a papók?Én még nem hallottam róluk.Olaszban egyébként sok nemzetiségű ember él.Ha pedig német papra gondoltál,nem árt tudnod,hogy a jelenlegi pápa is német.Ő a Vatikánban él,az pedig Olaszországban van.
3/17 anonim válasza:
Papokra gondoltál? Vagy mi az a papó?
Mindenesetre olaszban is vannak németek, de egyikre sincs ráírva nagy betűkkel és nem is kell foglalkozni velük ha nem akarsz.
4/17 anonim válasza:
Olaszország tele van papókkal, de Kenyában nincs egy sem.
6/17 anonim válasza:
Nem értem én sem a kérdést, de olyan fontos nem lehet, ha nem fűzöl hozzá semmit.
Egyébként ahogy magyarokkal, úgy németekkel is találkozhatsz bárhol.
Üdv:
Egy német
7/17 anonim válasza:
jó lenne még magyarba maradnod anyanyelvet tanulni.
8/17 anonim válasza:
Unokahugom a csokit hívja papónak. (télapó csokiból)
9/17 anonim válasza:
szerintem öregemberre gondolt,mint nagypapa->papó
dekitudja,értelmes kérdés az biztos..:D
10/17 anonim válasza:
Úgyérted, egy olasz emberbe költözöl? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!