Hogyan futhatok el Frankfurtba?
Vonatról lenne szó, és hogy mennyibe kerülne. Nem kell a legelső kocsiosztály, hanem olcsó megoldás az elsődleges szempont.
Repülés az kizárt dolog.
Repülővel 4090 Ft.
Nem zárnám ki a helyedben. Elvégre nem zuhan le, a vonaton meg szétülőd a segged.
Máv-Start ELVIRA
Ide beírod, hogy honnan hová akarsz eljutni és kiirja a lehetöségeket.
"Repülővel 4090 Ft. ? Nem 40900 ?"
Bár nem sok 4090-est látok jelenleg, de még mindig inkább ahhoz áll közel az ár, mint a 40 ezerhez. :)
Nézz rá wizzair áraira. 40 ezerből oda-vissza megfordulsz, beleértve a Frankfurt-Hahn reptér és Frankfurt közötti transzfer utazás költségeit is. De talán még néhány éjszaka szállás is belefér abba az árba.
Pl. február 4-től 11-ig wizzairrel 13 ezer ft, ez mondjuk reptérről Frankfurtba eljutással együtt lehet kb. 20 ezer oda-vissza összesen.
40 ezres egy irányú budapest-frakfurt árat nem is látok most.
Nem tudom aki a 4090-es összeget írta, hol látja. Most néztem anyukámnak utazási lehetöséget oktober novemberben. A legolcsobb wizzairrel 14.000Ft lenne egy útra. Habár ez sem olyan vészes azért.
De busszal(habár 13 óra az út), 14.000Ft lesz neki oda-vissza. Vonat egyébként 39,9€-tol van egy útra.
Én írtam a 4090 forintot, és a wizzair honlapjára mentem csak fel.
Mielőtt okoskodnál, több dolgot is megfontolásra ajánlok:
1 Budapest Hahn repjegyek 4090 forinttól vannak
2 A légitársaságok nem olyan elkényelmesedett cégek, mint a máv, vagy a volán. Óráról óráról változnak az árak. Ha utazni szeretnél, tessék gyakran ellenőrizni az áraikat, és kifogni a megfelelő pillanatot.
3 Jön a tél, amikor magyar ember nem utazik sehova. Szóval esnek az árak.
Szóval tessék nézelődni.
Jó hát ismerjük a fapadosokat...
Szeretné, hogy emberszámba vegyük ? +15000
Óhajt csomagot felvinni ? +10000
Nem akar versenyt futni az ülőhelyért ? +10000
Akar enni és inni ? +5000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!