Kezdőoldal » Utazás » Európa » Probalom felmerni a kulfoldi...

Probalom felmerni a kulfoldi munkalehetosegeimet es Angliat szemeltem ki a nyelv miatt. A szakmai allasokat is lattam, atlagosan 33-35k evi fizuert. Ez kb milyen lehetosegeket biztosit kint?

Figyelt kérdés
A munkalehetosegek eszakon lennenek, Manchester, Liverpool, Birmingham, Leeds. Valami kisvarosba akarok koltozni a kornyekukre, igy nyilvan bejarasi koltseg is lenne, meg nem akarok masokkal egyutt lakni, nekem nem jon be.

2013. okt. 9. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
41%

33k bruttó nem ..?

kb 25% adó levonás lesz ebbol havi lebontásban szóval úgy kétezer körül kalkulálj

havi lebontásban amit kézhez kapsz bejárási költséged kb 200 ha tömegközlekedsz kaja 3-400ha dohányzol iszol stb szállás 6-700

ha külön lennél lakásban ha 1 szoba kell az kb 3-400

2013. okt. 10. 07:10
 2/7 A kérdező kommentje:
persze, brutto
2013. okt. 10. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

aztán majd meglátod

eleinte sztemcsak az számit ne legyél minuszba.

Elég szar érzés amikor az ember elkezdi az itthoni megtakaritásait szépen lassan feléldegélni amiatt mert nincs munka vagy van de 2 hét után kirugták.

Számolni kell ilyesmivel is

2013. okt. 10. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
szóval csak okosan és óvatosan
2013. okt. 10. 15:53
 5/7 anonim válasza:

Szóval láttál szakmai állásokat. Ha annyira fel akarod mérni a lehetőségeidet, miért nem keresel hivatalos weboldalakat arról, hogy melyik adósávba esel? [link]

Nekem úgy néz ki, 25-27 000 körül kapsz kézhez évente, ez tényleg valamivel 2000 fölötti havi bevételt jelent. De a munkakeresős site-okon szokott lenni felmérés, hogy az adott szakmában dolgozók hány %-a milyen jövedelmet visz haza. Szóval ha komolyan beleásod magad, nincsen szükséged a gyakorikérdésekre. Viszont ha frissen költözöl ki, elég nehézkes rögtön a saját szakmádban elhelyezkedni, szóval a helyedben erre nem apellálnék, és az első hónapokban minimálbérrel számolnék.

Mi az a szakma?

2013. okt. 11. 11:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Most megvagyok itthon, nincsenek problemai, csak nezegelodok. Csak sajat szakmamba eri meg kimennem, minimalberre nem. De mar felvettem par fejvadasszal a kapcsolatot, siman jonak tartjak az eselyeimet az eddigi eloeletem alapjan, majd meglatjuk mi lesz belole.

Koszi a valaszokat!

2013. okt. 11. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
41%

#1/6 vagyok

Én csaak tippeltem a 2000 quid-el havonta de sztem körülbelül ennyire számithatsz Sávos adórendszerük ami elég szar és a magyar adórendszerhez képest magas ....De hát döntsd el te ..Más nem dönthet helyetted

2013. okt. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!