Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátország, de hova?

Horvátország, de hova?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Horvátországban már voltunk nyaralni, KRK- szigeten.

De most valami olyan helyet keresnénk, ami esetleg jobban homokos (már ha van ilyen HO.-ban), illetve szállodát aminek van saját medencéje (gyerekkel mennénk).

Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok.

Kb. 4e Ft-unk lenne rá.

Köszönöm!

2013. okt. 6. 22:08
 1/7 A kérdező kommentje:
400.000,- bocsánat :)
2013. okt. 6. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
KRK-szigeten is vannak homokos strandok ;)
2013. okt. 6. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Omis. Igaz, nem teljesen homokos, de nagyon apró kavicsos, és nagyon gyerekbarát strandok vannak ott, lassan mélyül. Azt viszont nem tudom, hogy van-e olyan szállodája, aminek van medencéje, mert elég kicsi város.

Makarska. Ez a város már eléggé lent van, nagyon népszerű üdülőhely (zsúfolt) homokos tengerparttal. Itt biztos találsz olyan szállodát, aminek van saját medencéje.

2013. okt. 8. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Kihagytam még Medulint. Itt is homokos a tengerpart, szállodás medencékről nincs infóm, de erre könnyen rá tudsz keresni. Az Isztrián van, közel Mo-hoz.

2013. okt. 8. 12:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked :) Rákeresek!
2013. okt. 8. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Horvátország Isztriai része nagyon szép, van ott egy nagyon szép szálloda, sok medencével. :)
2013. okt. 9. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Most látom, hogy mit írtam... Nem szállodás medencékről, hanem medencés szállodákról! :)))

2013. okt. 10. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!