Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire jellemzo, hogy azok...

Mennyire jellemzo, hogy azok a magyarok, akik kimennek kulfoldre (mondjuk Angliaba) belesullyednek a magyar kozossegbe?

Figyelt kérdés
Mennyire illeszkednek bele az angol tarsadalomba, vagy foleg a sajat nemzetsegukkel ismerkednek? Egyaltalan be lehet kulfoldikent illeszkedni 100%-ig?

2013. szept. 23. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azokra, akik tényleg érdemi munkát végeznek külföldön, és a nyelvet is beszélik (tehát nem feketén, mosogatni mennek valahova...), azokra egyáltalán nem jellemző, hogy bármibe is "belesüllyednének".
2013. szept. 23. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Én soha nem kerestem a magyar társaságot. Nyilván van 1-2 magyar akit ismererk, de nem járok magyar estekre. Nincs semmi bajom a honfitársaimmal, csak ne érzem szükségét.
2013. szept. 23. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval. Akik a saját szakmájukban tudnak elhelyezkedni a jó nyelvtudásuk, szakmai tudásuk miatt, ők kevésbé keresik a magyarok társaságát. Akik mosogatnak, takarítanak(éz persze nem lenézve őket sem) köztük nagyobb eséllyel ragaszkodnak a magyar dolgokhoz, emberekhez. Magam néha eljárok magyar bulikba, de mondjuk úgy 3 havonta egyszer, és a magyarok által nyújtott szolgáltatások közül csak a fogorvost veszem igénybe, mert lényegesen olcsóbb, mint a brit fogorvosok. Amúgy többségében britekkel dolgozom együtt, rendszeresen eljárunk meccsre, pubba, kerti sütögetésre, szóval azt gondolom, hogy nem feltétlen csak a magyarokkal kell kapcsolatot tartani.
2013. szept. 23. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi 7 éve élünk kint Angliában. Egyikünk sem a szakmájában dolgozik, sőt nekem még ma is gondot okoz a nyelv (diszlexiás vagyok, nehezen tanulok nyelveket)

A páromnak voltak magyar kollégái, de ők időközben hazamentek. Ma már csak 1 magyarral tartjuk a kapcsolatot, de vele is azért mert ő volt az autóoktatóm.. Mi nem tartjuk a magyarokkal a kapcsolatot, pedig összeszoktunk magyarokkal találkozni néha.. Inkább angol barátaink vannak..

2013. szept. 23. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Én takarítok, mégsem érzem szükségét annak hogy magyarokkal összejárjak. Elvagyok én így is. Még az elején egy velem egykorú nővel próbáltam kialakítani egy barátságfélét, de az állandó panaszkodása, rosszindulatúsága, irigysége mások felé engem zavart.. Így szép lassan elmaradoztam, ma már nem is beszélünk.. Nincs semmi bajom a magyarokkal, ha megállítanak az utcán, szívesen beszélgetek velük pár mondatot, de ennyi...Élem a magam életét..
2013. szept. 23. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 2 eve elunk kint es mi sem jarunk magyar bulikba, most a heten lesz stand up comedy, oda elmegyunk es magyar baratainkkal megyunk, de a legtobb ilyen osszejovetel nemzetkozi, ha van magyar akkor van, nem szempont hogy legyen.
2013. szept. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.