Melyik a fejlettebb: Nápoly vagy Szicília szigete? és hova költöznél?
Nápolyban van a szemétmaffia, évek óta emiatt megy ott a harc.
Szicíliában pedig a Cosa Nostra, szóval én egyiket sem választanám.
mit értesz Szicília alatt?
Én voltam Palermóban, gyönyörű város! És keresztülutaztam Szicílián is...
A maffia a turistákat nem bántja, sőt, védi, hiszen belőlük élnek nagyrészt! Állítólag a közbiztonság nagyon jó.
Kedves valaszolo ugye ezt nem gondoltad komolyan....Ott, ahol a rendorok inkabb elfordulnak, mintsem szemtanui legyenek egy verekedesnek, nem neveznem jo kozbiztonsagnak. En Olaszorszag eszaki reszen elek, de nincs az a penz, amiert lekoltoznek delre, se Sziciliara, se Napolyba, se Calabriara, Romatol lefele sehova!
nem értek egyet az utolsó hozzászólással. a dél-olaszok pont olyan rendes emberek, mint a többi olaszok!
sőt, ha megfogad a topiknyitó egy jótanácsot: a mafia / maffia és a temperamento (temperamentum) szavakat nem használja békés olaszok előtt, mert halálosan vérigsérti őket.
a kereszteződéseknél persze, fel kell húzni a kocsiablakot, hogy nehogy lopjanak tőled. de na és? a 6-os villamoson meg 10x megnézed az ülést, nem ülsz-e bele valamibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!