Csűcsű kérdése:
Utazott már valaki busszal Görögországba? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 21:16
1/7 acelsziv válasza:
mocsok hosszú az út, várakozás a határokon, kényelmetlenül szűk ülések és sorban állás a wc -nél a pihenőkön. Aludni nem igazán tudsz és beáll a nyakad. Dióhéjban ennyi.
2/7 anonim válasza:
Nekem annyira nem volt vészes, mondjuk én nem vagyok egy nyavajgós fajta. De legközelebb ilyen hosszú útra biztos, hogy repülővel megyek.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi. és hány doboz cigit lehet kivinni?meg hány gr dohányt?
2013. szept. 14. 21:44
4/7 anonim válasza:
Nem vészes a busz út, a Grand Tours-szal voltunk, elég kényelmesek már ezek az új buszok. A határon mi is álltunk sokat, anélkül nem vészes. Cigiről nem tudok, nálunk semmit sem néztek meg sehol, hogy mit viszünk.
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon jó tapasztalatom van. Egész végig jól elvoltam. Nézelődtem, figyeltem a szép tájat, ugyanis pl. Macedóniában nagyon szép hegyeken át vezet az út. (pedig este utaztunk) :)
6/7 yakumo18 válasza:
Nekem sem volt olyan vészes a buszos út Görögországba. És Macedonia tényleg szép, ha még csak átutazóban is :)
Szerencsénk volt a határokon mindig. 14 és fél óra alatt leértünk ( szegedtől számítva )
Mosdóra hál istennek nem vártam soha, igyekeztem mindig lefelé menet a buszról. Aludni viszont tényleg nemigazán lehet, nekem csak pár órát sikerült.
Apollon Travellal utaztunk.
7/7 anonim válasza:
Grand Tours. Semmi gond nem volt, nekem a 25-26 órás utazás nem volt vészes. Úgy is mondhatom, semmiség az egész, bőven megéri az élményekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!