Oktoberfesten van belépő? Ha igen, helyszínen kapni, vagy elő kell rendelni; és mennyibe kerülhet?
Nincsen, ez egy nagy festivál amit a sörgyárak rendeznek.
Egy óriási területen rendezik meg és mint egy bucsuban ezer körhinta, céllövölde, játékok, büfék, és ugye a sörsátrak.
Nincs belépö, de ahogy valaki elöttem írta rengeteg pénzt költ az ember. Sör csak literes korsóban van és az ennivalók sem a legolcsobbak. Egy egy körhinta is 5-10 € egy menet, és az ember itt nem egyre akar felülni hanem sokra, mert kb kétszer olyan jók vannak mint a budapesti vidámparkban.
Èn németorságban élek mi csak a helyi fesztiválra szoktunk kimenni, de t50-100€ költünk 4-ne. 2 gyerek 3 év alattiak és két felnött. Eszünk valami finomságot, iszunk, férjem egy sört, aztán édességek, palacsinta,cukorkák, játszunk 1-3 játékkal, a gyerekek felülnek a kicsi körhintára 1-3x fejenként, mi egyre szoktunk, a nagyobbik kacsát halászik, meg trambulinozik... Szóval simán megy a pénz és ez csak egy 2-3 órás séta egy aprócska fesztiválon.
itthon sem olcsóbb. sőt!
a vidámpark ott kezdődik, hogy két személyre 9000 + kaja, ital, fagyi. továbbá vannak olyan játékok, amiért fizetni kell.
egy ilyen oktoberfest meg óriási élmény lehet, szóval megéri a pénzét. és a pénzedért minőséget fogsz kapni, nem úgy mint itthon sokszor, hogy megveszel egy éltelt, és azt gondolod, bár ne tetted volna.
kedves "szerinted nem tudok számolni",
gokartért, célba dobásért is fizetni kell, amit a kisfiam szeret, szóval marhára nem érdekel a te igényed, meg hogy a te gyereked mire ül fel, meg mire nem.
vidámparkba a felnőtt belépő: 4500ft
gyermek belépő 90-140 cm: 3500
igen, itt valóban tévedtem egy ezrest. uram bocsá'. viszont ha elmegyek egy ilyen helyre a gyerekemmel, akkor nem fogok spórolni. benzin, belépő, kaja, ital, plusz játékok, aztán a városligetben ugrálás stb...
és mi csak ketten vagyunk.
szóval ha te írtad a négy gyerekes választ, akkor nem tudom hogy jöttök ki 20 ezer alatt mondjuk. habár nem is érdekel.
a véleményemet továbbra is fent tartom.
Kedves kérdező, igenis menj el. Nyilván gondoltál rá, hogy többet fogsz költeni, mintha az ágyadban feküdnél. De az élmény megéri : )
ja, hogy nekem is legyen egy ja-m. melyik vidámparkba mész be 3-4 ezerért két személlyel?
előre is köszi az infót.
ezek szerint még sem én vagyok a számolni nem tudó :d
még valami. elnézést. de ez a nem tudok számolni mélyen érintett. :d
azt írtad 5000-nél nem több/fő. akkor miről is akartál itt meggyőzni bárkit?
az egyik válaszoló írta, hogy 100 eurót költöttek négyen. ami igaz, hogy majdnem 30 ezer forint. de németországban voltak, jobb játékok, jobb kaja, és egyedi élmény.
szóval köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!